U17 Drenge Liga 2 sluttede en forrygende sæson af med et Jysk Mesterskab

 U17 Drenge Liga 2 sluttede en forrygende sæson af med et Jysk Mesterskab

Torsdag den 28. juni spillede Hobro IK’s U17 Drenge Liga 2 JM finale mod SGIF på Hadsund Stadion.
 
JM finalen blev en egensigdig affære og spil til et mål.
Drengene fra Hobro IK havde i den grad styr på defensiven og afgav ikke en eneste centimeter eller målchance til SGIF i hele kampen.
Defensiven med forsvaret Christian Nymann Jensen, Andreas Gildsig, Frederik Rasmussen, Max Balslev Pedersen og Kalle Bak, og midtbanen med Anton Laursen, Andreas Busse, Lasse Vistisen og Frederik Stensgaard stod i finalen meget stærkt, hvilket også har været holdets varemærke igennem hele sæsonen.
 
I 1. halvleg satte Hobro IK drengene sig på kampen og fik flere gode muligheder i indledningen.
Leorant Thaqi gik en enkelt gang fra højre kanten ind i banen, men sendte desværre sit skud forbi målet.
Senere fik Hobro IK et indlæg sendt ind til Nicklas Andersen, som også var tæt på fra kort afstand.
Hobro drengene stod højt og spillet foregik primært på SGIF’s banehalvdel og kun få gange på Hobros banehalvdel.
Uden for banen ventede alle nervøst på den første scoring, for selv om alt kun tydede på at det blot var et spørgsmål om tid før Hobro drengene fik den første scoring, så ved vi alle hvordan det kan gå i fodbold.
Hobro drengene og deres tilhængere måtte også helt frem til det 24. minut, hvor Nicklas Andersen spiller Leorant Thaqi fri i et flot dybdeløb.
Leorant Thaqi udnytter chancen scorer sikkert til 1-0 og så kunne Hobro drengene få lidt ro på spillet og nervøsiteten.
Andreas Jølstad Jensen laver lidt senere også et flot dybdeløb og bliver også spillet helt fri på en flot aflevering, men er desværre løbet ind i en offside.
 
I 2. halvleg forsatte kampbilledet. Hobro IK sad totalt på kampen og spillet med bolden og alle ventede nu bare på den anden scoring, som med stor sandsynlighed ville afgøre finalen.
Den scoring skulle de heldigvis kun vente 7 minutter på.
Mads Vammen blev i pausen sendt på venstre kant for at komme i deres bagrum, som Hobro drengene kun havde formået et par gange i 1. halvleg. Hver gang var Hobro drengene blevet farlige.
Mads Vammen bliver netop spillet dybt efter 7 minutter og sender et tidligt og flot indlæg ind til vores topscorer Nicklas Andersen, som ikke svigter og sender den forløsende scoring ind med panden til 2-0.
 
Hobro drengene kunne nu i resten af kampen for alvor spille os ud, da SGIF så ud som om de havde kapituleret, og det gjorde de så.
Midtbanen med Lasse Ellingsøe Vistisen, Frederiks Frederik Stensgaard, Andreas Busse og Anton Laursen, havde tidligt i kampen vundet den centrale midtbane både på jorden og i luftspillet og havde ikke afgivet meget plads til SGIF. De kunne nu også spille mere frit og offensivt, hvilket gav os flere gode muligheder og afslutninger.
 
I 59. minut søgte Nicklas Andersen ned i banen og han sendte et indlæg ind til Kalle Bak, som header bolden på tværs i feltet over mod bagerste stolpe, hvor Andreas Busse dukker op og scorer til 3-0.
Efter 63 minutter er det Andreas Jølstad Jensen, som i et flot gennembrud spiller Leorant Thaqi fri midt foran mål. Leorant Thaqi scorer til slutresultatet 4-0.
 
Hobro drengene kunne i finalen have scoret meget mere, men om det blev 1-0, 2-0, 3-0 eller 8-0 var i dag ikke vigtigt.
Hobro drengene havde nemlig kun fokus på det hårde arbejde og på at VINDE kampen og så måtte vi til slut se om det var nok, og det det var det så! i den grad.
 
Sejren blev herefter fejret på behørig vis på Hadsund Stadion, hvor Hadsund Boldklub havde gjort sig yderst umage og med at skabe de perfekte rammer for afviklingen af finalen med gode baneforhold, gode bolde, musik til opvarmningen, bomberør med konfetti og champagne.
 
JM titlen blev et flot punktum for en meget flot sæson for U17 Drengene, som har været i gennem en stor forvandling siden opstarten i januar, med mange nye spillere, som skulle sættes sammen til et nyt hold.
U17 drengene har dog fra start vist at de indeholdt stor kvalitet og at de faktisk burde have spillet i U17 Drenge Liga 1.
I stedet er U17 drengene blev tilpas matchet igennem hele sæsonen, hvor de har vist flot og meget stabilt spil både defensivt og offensivt.
Defensivt har holdet stået stærkt og har ikke lukket mange mål ind eller afgivet mange målchancer til modstanderne, selv om holdet ofte har været matchet mod hold over deres niveau.
Offensivt er der blevet arbejdet seriøst med nye måder at score mål på, hvilket har givet udbytte i rigtig mange scoringer og ikke mindst flotte scoringer.
Socialt har drengene fungeret optimalt, hvilket især har givet udbytte, i de tilfælde hvor spillere fra U16 og halvårsspillere fra U19 har hjulpet til på holdet.
Disse spillere er uden problemer gledet direkte ind på holdet og ind i spillet på banen og de har en stor andel i U17 drengenes flotte sæson.
U17 holdet har nemlig været meget udfordret med flere spillere med længere varende skader og en del afbud fra spillere på efterskoler og afbud pga. eksamener og kørekort.
 
U17 drengene startede sæsonen i januar i deres kun anden kamp med at slå Randers Freja Liga 1 med 3-2.
I februar blev det til uafgjort 1-1 mod Silkeborg IF og en 3-0 sejr over Jammerbugt begge fra Liga 1.
I marts i Viborg Start Up Cup slog de Vejle Boldklubs Liga 1 hold med 3-0.
I april slog U17 drengene Hobro IK’s U19 Liga 1 med 5-4 i en forrygende intern testkamp.
I maj i Nørhalne Cup slog de Jammerbugt med 1-0 og Fredericia med 1-0 begge fra Liga 1, samt IFK Gøteborgs 1. hold med 3-1 og vandt en flot bronzemedalje i cuppen.
I juni blev de kredsmestre ved at slå Viby IF 3-0 i direkte kamp om 1. pladsen, så slog de Skibet IF 4-3 i semifinalen og til sidst SGIF med 4-0 i finalen.

Foto: Hobro IK presseafd.

Bagerst fra venstre: Cheftræner Jan Senft, Nicklas Andersen, Andreas Busse, Asbjørn Olsen, Nicklas Bucio, Leorant Thaqi, Anton Laursen, Mads Vernersen, Frederik Rasmussen og Lasse Vistisen.
Forrest fra venstre: Christian Pedersen, Frederik Stensgaard, Sebastian Juhl Nielsen, Andreas Gildsig, Christian Nymann, Magnus Henningsen, Kalle Bak, Max Balslev, Rasmus Øbo og Andreas Jølstad.
Fraværende: Daniel Jensen


Tilbage til oversigten