Tæt kamp venter i Fredericia

To gange har Hobro IK og FC Fredericia mødt hinanden i indeværende sæson, og begge gange er det endt uafgjort. Begge kampe var målfattige og endte 0-0 og 1-1.

Hobro IK fortsætter i morgen, søndag, missionen om oprykning, og næste udfordring hedder FC Fredericia på Monjasa Park. Her skal Hobro IK tilbage på sejrssporet efter det ærgerlige uafgjorte resultat mod Vejle BK i torsdags.

Og netop uafgjort er det endt i begge indbyrdes kampe mellem morgendagens modstandere i indeværende sæson. Først blev det i september 0-0 i Frederica efter en kamp, hvor der ellers var store chancer i begge ender.

Andet møde var på DS Arena en kold torsdag aften i oktober. Her bragte den tidligere Hobro-spiller Dennis Høegh gæsterne foran i det 28. minut, før Kasper Lynge Nielsen med sit andet sæsonmål bragte balance i regnskabet fire minutter før tid.

Nicholas Gotfredsen er så småt begyndt at få spilletid igen efter sin skadespause, og har endda scoret et enkelt mål. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Truppen til morgendagens vigtige opgør ser ud som følger.

1. Jesper Rask
2. Anders Holvad
3. Jesper Bøge
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen 
7. Sebastian Andersen
9. Lucas Jensen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Mads Schäfer
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Alexander Nybo
17. Rune Hastrup 
18. Onur Albayrak
25. Kasper Povlsen 
26. Martin Mikkelsen
27. Edgar Babayan
80. Quincy Antipas

Jesper Bøge fik rødt kort i kampen mod Skive, hvorfor han måtte sidde ude i torsdags mod Vejle. Højrebacken er med igen i morgen mod FC Fredericia, ligesom Quincy Antipas også er tilbage i truppen. Til gengæld må Jacob Tjørnelund sidde over, efter han udgik med en skade i første halvleg senest.

Der er kun tre kampe tilbage af sæsonen, og truppen har brug for al den opbakning, den kan få i kampen for oprykning. Derudover vises kampen ikke på TV i morgen, så ønsker man at se kampen, må man tage turen sydpå. Hvis det ikke er muligt, så opdaterer Hobro IK dig på Twitter, Facebook, Instagram og Snapchat.

Tilbage til oversigten