​26.080 kr. til BROEN Mariagerfjord

For hver tilskuer til hjemmekampen mod AaB donerede Hobro IK to kroner til BROEN Mariagerfjord, som ligeledes modtog det bidrag, der tilgår Hobro IK fra Alka Superligaens CSR pulje. Det samlede beløb til BROEN Mariagerfjord endte på 26.080 kroner.

Alka bidrager som hovedsponsor for Superligaen med 250.000 kroner, som ligeligt fordeles blandt de 14 klubber og kanaliseres herfra videre ud til de udvalgte sociale indsatser. Herudover har Alka Superliga-klubberne hver især udvalgt én kamp i sæsonen, hvor der indsamles midler til Alka Superliga CSR puljen på forskellig vis. 

I Hobro IK var kampen mod AaB d. 5. november udvalgt, og her valgte Hobro IK at støtte BROEN Mariagerfjord, som udover at modtage Hobro IK’s del af Alka’s bidrag til CSR puljen modtog to kroner for hver tilskuer, der mødte op på DS Arena.

Det samlede beløb til BROEN Mariagerfjord endte på 26.080 kroner, og en check på netop det beløb blev overrakt til Marianne Ladefoged fra BROEN Mariagerfjord i pausen af kampen mod AaB i søndags.


Mikkel Højbo fra Hobro IK overrakte i pausen af søndagens kamp mod AaB en check på 26.080 kr. til Marianne Ladefoged fra BROEN Mariagerfjord. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


- Vi er selvfølgelig meget glade og taknemmelige over donationen, som skal bruges til at støtte socialt udsatte børn og unge i Mariagerfjord Kommune med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter, fortæller Marianne Ladefoged fra BROEN Mariagerfjord.
 
- Vi støtter typisk hvert barn med omkring 1.500 kroner, så med dette beløb kan vi hjælpe omkring 17-18 børn og unge til en aktiv fritid og dermed give dem mulighed for at skabe sociale relationer og opleve positive voksne. Det skaber sundhed og selvværd. Selvværd som børnene kan tage med sig i deres fremtidige tilværelse, forklarer Marianne Ladefoged.
 
 
I videoen herunder kan du høre Marianne Ladefoged fortælle om BROEN Mariagerfjord.

 

Tilbage til oversigten