3F Superligaen suspenderet i 14 dage

Dansk klubfodbold lukker ned i to uger

Divisionsforeningen lukker nu ned for al fodbold i de næste to uger. Det gælder for de tre bedste rækker 3F Superliga, NordicBet Liga og 2. Division.
Efter Statsministerens pressemøde i aftes har Divisionsforeningen besluttet at udskyde de kommende kampe i de tre bedste fodboldrækker – foreløbig i to uger.
”Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere,” lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.
 
Hobro IK støtter naturligvis op om beslutningen. Alle medarbejdere i Hobro IK er sendt hjem og arbejder de næste to uger hjemmefra. Hobro IKs administrationsbygning samt klubhus er derfor lukket ned i de kommende to uger. Alle medarbejdere kan kontaktes via e-mail eller telefon.

I foreningen Hobro IK af 1913 er det også besluttet at al træning, kampe mm. er lukket ned i de kommende to uger.

Hobro IKs 3F Superligatrup er netop hjemsendt med træningsprogram. Senere i dag vil den sportslige afdeling lægge en plan for den kommende periode.

Vi opdaterer løbende i takt med udmeldingerne fra myndighederne samt Divisionsforeningen.Tilbage til oversigten