4 ”gamle” HIK’ere vender tilbage…

4 ”gamle” HIK’ere vender tilbage…

Hobro IK’s serie fodboldspillere er i øjeblikket på en velfortjent sommerferie. Holdet har været i gang med fodbold siden midten af januar måned, og derfor kan spillerne med god samvittighed puste ud for tiden. Træningen starter igen torsdag d. 27. juli(uge 30) kl. 19.00 – 20.30. Herefter venter der 3 hårde trænings kampe mod jyllandsseriemandskaberne Gug BK, Skive IK og Støvring IF på 8 dage, hvorefter serie 1 mandskabet starter 1. turneringskamp i et lokalbrag mod Hadsund Boldklub tirsdag d. 15. august kl. 18.30 i Hadsund.
Holdet har i sommerpausen mistet nogle få spillere, men der er heldigvis også kendte folk på vej ind i klubben igen, og det sætter vi meget stor pris på.

Sinthusan Manoharan har det seneste år spillet serie 1 fodbold i Kristrup B under den tidligere HIK træner, Finn K. Jensen. ”Sinthu” har nu besluttet sig for, at han vil være en del af HIK’s fremtid. Han vil med sin rutine og sit positive væsen være med til at skabe en endnu bedre træningsklultur, og han vil være med til at præge omklædningsrummet på en humoristisk måde.

Oliver Keldberg Andersen vender ligeledes tilbage til klubben efter senest at have optrådt for Aarhus Fremad. ”Ollie” er efterhånden også en rutineret spiller, der med sin gode fodboldforståelse og sit gode venstreben nok skal gøre god gavn for serie 1 holdet. Ligeledes besidder han et godt humør, der skal være med til at skabe glæde hos sine holdkammerater.  

Stefan Just Kahr er i øjeblikket i gang med en genoptræning, da han i en længere periode har døjet med skader. Det lysner dog heldigvis for ”Kahr”, så derfor glæder vi os meget til igen at se ham på DS Arena. Stefan er en spiller, der med sin ro og overblik kan være med til at skabe den stabilitet, som serie 1 holdet har manglet i det sidste års tid.

Herudover har Semir Cankusic netop tilkendegivet, at han tager en tørn, som assistenttræner for serie 1 holdet. Undertegnede glæder sig meget til samarbejdet med Semir, og han har en god energi og en fantastisk vinderattitude, der skal smitte af på vores spillere. Semir vil gerne prøve trænervejen, men har en stadig aktuel med sine spillemæssige kvaliteter, hvor han med sin flotte teknik og overblik kan være med til at bibeholde bolden på HIK fødder.
Et stort velkommen tilbage til Jer alle 4. Vi glæder os til at se Jer i den gule trøje igen!

Peter Thomsen, træner serie 1. 

Tilbage til oversigten