​Amankwah i karantæne i lokalopgør i Randers

I morgen eftermiddag spilles der lokalopgør på udebane mod Randers FC. Til kampen må Thomas Thomasberg se bort fra Yaw Amankwah, der har karantæne. Der er til gengæld fundet plads til Alexander Baun, som kan få sin debut for Hobro IK, hvis han kommer på grønsværen.
 
Det var en bidende kold fornøjelse, da Hobro IK åbnede forårssæsonen hjemme på DS Arena i mandags. Gæsterne fra AGF havde dog mest at varme sig på inde på banen med en smal 1-0-sejr, efter svenske Tobias Sana curlede kuglen op i det lange hjørne en times tid inde i opgøret.
 
Opgøret var Thomas Thomasbergs mandskabs fjerde i streg uden sejr, hvis man tæller de sidste kampe i efterårssæsonen med, og de guldklædte fra Mariagerfjord er nu at finde på en 6. plads a point med AC Horsens, men med en bedre målscore. Hobro-mandskabet tørster efter en sejr – og den kunne passende komme lørdag, når de står over for rivalerne fra Randers FC.
 
Randers FC har ligeledes ikke vundet de seneste fire gældende Alka Superliga-kampe – og i det hele taget har det været en svær sæson for vores naboer. I øjeblikket ligger de sidst i tabellen, og op til forårssæsonen sagde de farvel til den anden cheftræner inden for et halvt år.
 
Den vikarierende cheftræner, Rasmus Bertelsen, fik ikke den bedste start i trænersædet, da Randers tabte hele 1-5 mod FCK i Parken. Selvom turneringsformatet betyder, at uheldet endnu ikke er sket for Randers FC, skal der til at point på kontoen for randrusianerne, hvis ikke det skal se alt for svært ud, når grundspillet deler sig i to nedrykningsgrupper.
 
Begge mandskaber går altså ind til morgendagens opgør med forskellige udgangspunkter i tabellen, men set over de seneste kampe er der ikke den helt store forskel på Randers FC og Hobro IK formmæssigt. For Hobro IK gælder det om igen at stå stærkt defensivt – og desuden putte på i den offensive del af spillet, for at det kan blive til en sejr i Kronjylland.
 
 
I seneste opgør mod Randers FC fandt Pål Alexander Kirkevold vej til netmaskerne for første gang i denne sæson. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Til opgøret er der udtaget følgende trup fra Thomas Thomasberg og trænerteamet.
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
7. Vito Hammershøy-Mistrati
8. Frans Dhia Putros
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Wilfried Domoraud
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
 
 
Truppen tæller i første omgang 20 spillere, men decimeres til 18 mand inden kampen i morgen. Forsvarsklippen Yaw Amankwah har karantæne som følge af den advarsel, han ragede til sig i kampen mod AGF i mandags. Med i truppen er for første gang nyerhvervelsen Alexander Baun, der kom til klubben fra Skive IK, da 2017 blev til 2018.
 
Der er kampstart i BioNutria Park i Randers klokken 14.00 i morgen. Der er billige billetter til alle Hobro-tilhængere, da billetter til udebaneafsnittet blot koster 50 kroner for voksne og pensionister samt 20 kroner for børn. Har man ikke mulighed for at se kampen på stadion, så kan den ses i fjernsynet på Canal 9.

Tilbage til oversigten