Amankwah og Grønning stopper ved kontraktudløb

Forsvarsspilleren Yaw Amankwah og angriberen Sebastian Grønning stopper i Hobro IK ved kontraktudløb.


(Foto: Dannie Rosenkrantz) 


Ved udgangen af juni udløber aftalerne med Yaw Amankwah og Sebastian Grønning. Ingen af de to aftaler forlænges, og dermed stopper begge spillere i Hobro IK.
 
Norske Yaw Amankwah kom til klubben i januar 2017, og han fik 65 kampe og scorede tre mål i Hobro-trøjen.

Sebastian Grønning har spillet i Hobro IK siden sommeren 2017, og for ham blev det til 46 kampe og ni scoringer.
 
Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, udtaler:
 
- Yaw har haft et ønske om at flytte tilbage til Norge, hvor hans kone bor og arbejder. Det er en beslutning, som vi har fuld forståelse for, og som vi selvfølgelig respekterer.
 
- Sebastian er en dygtig boksspiller, men der har været hård konkurrence om angrebspladserne, så han har ikke fået så meget spilletid, som begge parter havde håbet. Derfor er vi enige om, at Sebastian skal på udkig efter en ny klub, hvor han kan få mere spilletid, end vi kan tilbyde.
 
- Vi har været enormt glade for at have både Yaw og Sebastian i Hobro IK. De har begge pyntet i vores klub, og de skal begge have en stor tak for indsatsen her i klubben. Vi ønsker dem begge held og lykke med fremtiden, siger Jens Hammer Sørensen.
 


(Foto: Dannie Rosenkrantz) 


Sebastian Grønning udtaler:
 
- Jeg har været rigtig glad for mine to år i Hobro IK. Selvom jeg gerne ville have haft større personlig succes, så har det være to gode og lærerige år for mig. Jeg synes, at jeg under opholdet her i klubben har udviklet mig meget både som person og fodboldspiller.
 
- Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater og folk omkring klubben for en god tid. Det har været beundringsværdigt at se, hvor stærkt et fælleskab, der går igennem hele klubben og byen. Jeg glæder mig over, at jeg efterlader klubben og mine holdkammerater i Superligaen, lyder det fra Sebastian Grønning.
 
Yaw Amankwah har skrevet et åbent brev om afskeden med Hobro IK, som kan læses her.
 
Også Martin Mikkelsen har kontraktudløb ved udgangen af juni. Der er i øjeblikket dialog om en ny aftale, men der er endnu ikke kommet en afklaring.

Tilbage til oversigten