Anmodning om at medlemmerne i Divisionsforeningen høres

I går blev det meddelt, at bl.a. Superligaen er udsat på ubestemt tid. Det støtter vi alle op om, da hensynet til dem, som kan blive alvorligt ramt af Corona-virus, er vigtigst af alt. 
 
For så vidt angår det sportslige og kampen for overlevelse, har Divisionsforeningen tidligere meddelt, at såfremt turneringen ikke genoptages, vil Hobro IK  blive tvangsnedrykket som en af tre klubber i Superligaen. Og tilsvarende for 8 andre hold i NordicBet ligaen og 2. division. 
 
Denne beslutning er blevet truffet af en administrativ medarbejder i Divisionsforeningen uden at Divisionsforeningens medlemmer (klubberne i Superligaen, NordicBet ligaen og 2. division) er blevet hørt, som det ellers sker i andre lande i Europa. 
 
10 klubber har derfor anmodet Divisionsforeningen om, at klubberne bliver hørt om egen skæbne, såfremt turneringerne ikke genoptages, og derfor også hørt om, hvad som sportsligt set er mest retfærdigt i en situation, hvor flere hold kunne blive mester og mange hold rykke ned. 
 
Vi lærer vores børn aldrig at give op. Kæmpe til det sidste. Fordi der altid er en chance, hvis man kæmper for den. Vi beder kun om at blive hørt om, hvad det rimelige sportsligt set er, hvis vi mister vores chance. Men håber på, at turneringen genoptages, så alle placeringer afgøres på banen og ikke ved skrivebordet. 
 
Brevet til Divisionsforeningen kan læses ved at 
 

Tilbage til oversigten