Ansættelse af ny træner i Seniorafdelingen

Ansættelse af ny træner.
Efter 3 år med næsten udelukkende fremgang, og 4 oprykninger ud af de seneste 5 mulige, måtte vi desværre erkende at vores 2.seniorhold i den netop afsluttede sæson, rykkede ned fra S2.
Det var både spillere og trænere naturlige ærgerlige over. Men det er vigtigt at fokusere på, at de seneste 3 år har været en fantastisk periode, hvor holdet har gennemgået en flot spillemæssig udvikling, og afløst den ene oprykning med den næste.
Men nu gik den desværre ikke længere i denne omgang, så vi må ned i S3 og slikke sårene vinteren over, inden vi igen 21/1-2020 starter op til en ny sæson, hvor målsætningen naturligvis er en hurtig tilbagevenden til S2.
Hvis man kigger på spillertruppen, så er det fortrinsvis unge spillere, som qua de mange oprykninger, har skullet gennemgå en hurtig udvikling fra ungdoms til seniorspiller. Men det er helt sikkert også nogle spillere som er blevet meget erfarne på kort tid. En erfaring som helt sikkert kommer dem til gode i den nye sæson.
 
Til at stå i spidsen for holdet har vi til den kommende sæson lavet en 1-årig aftale med en Michael Ringby.
Michael er et kendt ansigt i Hobro IK, både på og udenfor banen. Michael har spillet i Hobro IK i rigtig mange år, og slår stadig sine folder som en del af vores +32-hold. Michael har også gjort sig sine erfaringer på trænerbænken, senest i Valsgård.
Michael er en personlighed og træner-faglighed, som passer rigtig godt ind i vores øvrige trænerteam, og så er han en coachende træner med fokus på udvikling af den enkelte spiller. Egenskaber som for holdet og truppen er helt essentielle, da det er unge mennesker der stadig både kan og vil udvikle sig.
 
Rigtig hjertelig velkommen til Michael.


 
 
S6-afslutning
Lørdag 23/11-19 rundede vores S6-hold sæsonen af med et arrangement på DS Arena.
Holdet er i efteråret blevet trænet af Ulrich Ngoma, der med sin entusiasme og smittende gode humør, har formået at motivere drengene til at træne 2 gange om ugen. Hvilket der ikke er mange andre S6-hold der gør.
Men drengenes hårde arbejde resulterede også i, at de i sidste kamp i sæsonen lykkedes at besejre topholdet fra Mariager med 4-2. En fantastisk bedrift, set i lyset af hvor holdet stod bare 2 måneder tidligere.
Til den nye sæson er Ulrich stadig cheftræner for holdet, men vi har styrket det ved at tilknytte en Team-manager, Rasmus Christensen, til at varetage alt det administrative omkring holdet. Vi har desuden også tilknyttet Ephraim Bwelongo som ass.træner, da der ofte er +15 spillere til træning. Så på alle måder et hold vi er rigtig stolte af i Hobro IK.
Hen over vinteren mødes holdet hver fredag aften 20-22 i Hobro Idrætscenter til indendørs fodbold.  
Årets Spiller blev Luc Da Alimasi & Årets humørspreder blev Zia Huseini.
Hjertelig tillykke til begge spillere.

Tilbage til oversigten