Babayan og Bøge: Det er fuldstændig vanvittigt


Hobro-mandskabet besejrede søndag eftermiddag sidste sæsons mestre, da FCK blev sendt hjem fra DS Arena med et 2-1 nederlag. Efter kampen blev et af opgørets lyspunkter Edgar Babayan bedt om at sætte ord på følelsen af at slå titelfavoritterne:

 

- Det er måske den fedeste kamp, jeg har været med til at spille. Det er fandme dejligt at se, at der er så mange tilskuere. Og så i en sejr mod FCK, Danmarks bedste hold. Dem slår vi bare, udtaler den tydeligt tilfredse Hobro-profil.

 

Til kampen blev der sat sæsonrekord, da 5428 personer var mødt op på DS Arena for at se mandskabet fra Mariagerfjord folde sig ud mod Løverne. Det skabte en flot kulisse for hjemmeholdet, som offensivspilleren hyldede:

 

- Hvis det kunne være sådan her hver eneste gang, så ville vi være Danmarksmestre, slutter armeneren med et smil på læben.

 

Også holdkammeraten Jesper Bøge var svært tilfreds med resultatet efter kampen:

 

- Det er selvfølgelig fuldstændig vanvittigt at slå FCK hjemme foran så mange tilskuere. Fantastisk arrangement der er blevet lavet her på DS Arena i dag.

 

- Og så det at kunne give alle de her fantastiske fans tre point og så måske mod det største hold i Danmark, det er bare pisse fedt, fortæller en glad Hobro-forsvarer.

 

På søndag skal Hobro-mandskabet igen forsøge at hente en sejr foran hjemmepublikummet, når SønderjyskE kommer på besøg for enden af Mariager Fjord.

 Tilbage til oversigten