Babayan udtaget til Armeniens landshold

22-årige Edgar Babayan er blevet udtaget til Armeniens landshold, der spiller venskabskampe mod Malta og Moldova hhv. den 29. maj og 4. juni.
 
Edgar Babayan har fået sin gennembrud i Alka Superligaen i denne sæson, hvor han har spillet 33 kampe heraf 26 fra start. Offensivspilleren har leveret flere flotte præstationer undervejs, hvor det er blevet til tre mål og to assists.
 
Der er blevet lagt mærke til dansk-armenerens flotte sæson i Hobro-trøjen, for nu er Edgar Babayan blevet udtaget til det armenske landshold, der spiller to venskabskampe mod Malta og Moldova hhv. den 29. maj og 4. juni.
 
- Jeg er rigtig stolt over at blive udtaget til det armenske landshold, og jeg glæder mig meget til at komme afsted. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater, trænere og alle andre i Hobro IK, som har hjulpet mig hertil, siger Edgar Babayan.
 
22-årige Edgar Babayan har armenske forældre og har boet i Danmark siden han var tre år gammel. Han har tidligere spillet en U20-landskamp for Danmark.


Edgar Babayan kom senest på måltavlen, da Hobro IK spillede ude mod Brøndby IF den 18. marts. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Tilbage til oversigten