Bøge: Satser på vi kan nappe de tre point

Fredag aften spiller Hobro IK den sidste kamp i denne sæsons Superliga-gruppespil, når der fløjtes til kamp i Aalborg. Jesper Bøge vil have tre point, så de gulklædte fra Mariagerfjord har mulighed for at gå forbi Vendsyssel FF i tabellen og slutte på 3. pladsen i puljen.
 
- AaB er gode, men nu leverede vi en god indsats sidst og fik tre point mod Vendsyssel, hvilket var vigtigt i forhold til at kunne nå den her 3. plads, som vi satser på. Nu er der virkelig noget at spille om, og vi skal ud og hente de der tre point, så vi kan overhale Vendsyssel på den sidste dag her i gruppespillet, siger Jesper Bøge.
 
Sejren mod netop Vendsyssel FF i mandags har løftet stemningen i spillertruppen, og Jesper Bøge håber, at det kan udnyttes positivt til kampen mod AaB i morgen.
 
- Ja, det har det helt sikkert. Det er jo det, tre point kan. Det giver lige et spark til humøret i omklædningsrummet og et boost til selvtilliden, som vi forhåbentligt kan udnytte i morgen i Aalborg. 
 
Hvis Hobro IK skal overhale Vendsyssel FF i den sidste runde i gruppespillet, så skal mandskabet fra Mariagerfjord vinde over AaB i morgen. Samtidigt skal Randers FC drille Vendsyssel FF i deres opgør, som spilles på samme tid i Hjørring. At det hele flasker sig til Hobro IK's fordel i morgen, er der stor tro på.
 
- Den (troen, red.) er stor. Vi tror på, at vi kan gå op og slå Aalborg i morgen. Vi har haft nogle gode kampe imod dem. Det har været to tætte kampe her i foråret, der er endt uafgjort begge gange. Så jeg satser og håber på, at vi kan nappe de tre point i morgen. Vi skal ud over stepperne, og så må vi se, om Randers kan tage Vendsyssel. Men vi har mest fokus på vores egen kamp, og så må vi jo se, hvad der sker i den anden kamp, siger forsvarsspilleren.

 
Der er kampstart klokken 19.00 i Aalborg i morgen aften. Billetter til opgøret kan købes via billet.aabsport.dk.
 
 

Tilbage til oversigten