Brix-Damborg: Der er tro og optimisme

Anfører Jonas Brix-Damborg var tilbage i sidste kamp mod AC Horsens, hvor mandskabet fra Mariagerfjord fik sæsonens første point efter en god anden halvleg, og det giver tro og optimisme i Hobro-lejren.
 
Hobro IK møder OB i lørdagskampen i denne runde i Superligaen. Mandskabet fra Mariagerfjord fik sæsonens første point i sidste weekend, og anfører Jonas Brix-Damborg ser positive takter i spillet.
 
- Ja, i forhold til de forrige kampe så har vi da fået point på tavlen nu. Første halvleg var ikke særlig god i Horsens, men i anden halvleg, hvor vi kommer tilbage i vores 4-4-2, der så vi godt ud. Så jeg håber, at det giver tro og optimisme, fordi nu er vi på tavlen, og vi kommer til at møde et presset mandskab. Så det bliver en spændende kamp, siger Jonas Brix-Damborg, der ikke lægger skjul på, at det ikke kun er modstanderen fra OB, der er presset inden morgendagens opgør.
 
- Vi er også presset på point, og OB har heller ikke fået den start, som de havde forventet. Så det bliver en kamp, der bliver rigtig vigtig. Jeg tror, det bliver lidt taktisk, og vi ser hinanden lidt an først. Så bliver det nok et mål, som kommer til at åbne kampen, og der skal vi se, om vi ikke kan være de første til at score. 

I sæsonens første fire kampe har Hobro IK lukket 10 mål ind, og det er for mange, mener Hobro-anføreren, der vil have holdet til at være skarpere i den defensive del af spillet.
 
- Jeg synes, det er vigtig, at vi kommer tilbage til det, vi var gode til i sidste sæson og prøver at se, om vi kan få ’Goofy’ (Jesper Rask, red.) til at holde nullet sammen med forsvaret og alle os andre.
 
- Det snit vi har lige nu, det er ikke prangende, og vi kan ikke score tre kasser i hver kamp, som det kræver lige nu, for at vi kan vinde kampene. Så vi skal se, om vi kan få lukket af bagtil, fordi så har vi så meget kvalitet i de offensive kræfter, at vi nok skal komme frem til nogle chancer, så vi kan vinde kampene, slutter Jonas Brix-Damborg.
 
Der kampstart mod OB klokken 16.00 i morgen på DS Arena. Billetter til opgøret kan købes her.

Tilbage til oversigten