Brix-Damborg: Har haft gode kampe mod Silkeborg

For tredje gang i sæsonen tørner Hobro IK sammen med Silkeborg IF, når de to mandskaber krydser klinger på DS Arena i morgen aften. Inden kampen hæfter Jonas Brix-Damborg sig ved, at de gulklædte har spillet godt i de to tidligere indbyrdes opgør i denne sæson.

Hobro IK tager i morgen mod Silkeborg IF i en kamp, hvor de gulblusede med en sejr endegyldigt kan sikre sig endnu en sæson i Alka Superligaen. Det tema har dog ikke fyldt meget i spillertruppen, hvor der primært har været fokus på, hvordan silkeborgenserne kan besejres, fortæller viceanfører Jonas Brix-Damborg.
 
- Altså først og fremmest skal vi jo vinde kampen. Det er det, der har fyldt ved os, at vi går ind til kampen for at se, om vi kan vinde. Og hvis vi gør det, så ser det rigtig fint ud. Så vi har fokus på at gøre de ting, som kan gøre, at vi kan vinde den her kamp, siger Jonas Brix-Damborg, der uddyber, hvad det er for nogle ting.
 
- Jamen jeg synes jo, at i de seneste par kampe har vi stået godt defensivt. Og det er det, vi skulle lidt tilbage til, efter vi havde haft mange kampe, hvor vi ikke havde vundet. Det her forår har ikke været ret udbytterigt i forhold til point, så det har vi arbejdet med, og der synes jeg, vi har fået sat prop i. Så det er nogle af de ting, vi har snakket om til i morgen.
 
Hobro IK og Silkeborg IF har tørnet sammen to gange tidligere i denne sæson, hvor det er blevet til en Hobro-sejr og et uafgjort resultat. Mandskabet fra Mariagerfjord har generelt spillet godt i de to indbyrdes opgør, og Jonas Brix-Damborg håber, der kan følges op i det tredje indbyrdes opgør i morgen.
 
- Jamen jeg synes egentlig, vi har haft nogle gode kampe mod Silkeborg. De har ligget godt til os, så jeg håber, vi kan følge op på de her ting, så vi kan få en sejr i morgen, slutter midtbanespilleren.
 
Der er kampstart mod Silkeborg IF klokken 19.00 i morgen aften på DS Arena.


 

Tilbage til oversigten