Brix-Damborg: Lubin var et godt match

Hobro IK spillede i dag testkamp mod et teknisk dygtigt polsk hold i form af Zaglebie Lubin. Et kompetent mandskab og en rigtig god test for Hobro-spillerne, mener Jonas Brix-Damborg.
 
- Det var en rigtig god test for os mod et kompetent mandskab. Vi blev testet i hvert fald i vores defensive organisation. De var dygtige på bolden, men jeg synes faktisk, vi løser det rigtig godt. Vi tillader ikke ret mange chancer og står fantastisk i vores defensive organisation, siger Jonas Brix-damborg.
 
- Det var bestemt en godkendt indsats. Som vi snakkede om i pausen, så ville vi selvfølgelig gerne gøre det bedre med bolden. Men vi må også bare sige, at vi arbejder stenhårdt og gør det flot. Og de kampe kommer der også nogle af i Superligaen, og det kan vi tage med.
 
På trods af en god indsats, så savner midtbanespilleren, at man kan score på sine chancer og afgøre kampene.
 
- Vi har vel en 4-5 oplagte muligheder til at kunne score og afgøre kampen. Og det er noget af det, som vi også mod Midtjylland snakkede om, og som vi også skal tage med videre fra den her kamp, at vi skal arbejde noget mere på at afgøre kampene og gøre det færdigt, lyder det fra Jonas Brix-Damborg.


 

Tilbage til oversigten