Cappis: Vi havde alt under kontrol i første halvleg
Hobro IK led søndag aften det første nederlag i syv kampe, da Brøndby IF besejrede de gulklædte 2-0. Trods nederlaget, så viste holdet lovende takter og var i flere situationer banens bedste hold.

 

- Især i første halvleg havde vi kontrol over kampen og var nok også det bedste hold. I anden halvleg var det lidt mere åbent, men jeg synes stadig, at vi gjorde det godt defensivt i det meste af kampen. Vi skal være bedre til at udnytte de chancer, vi får, når vi har kontrol over kampen, fordi i anden halvleg fik de to chancer, som de scorede på, fortæller Christian Cappis og fortsætter:

 

- Vi var i kontrol og gjorde i store dele af kampen dét, som vi gerne ville gøre som en del af vores gameplan. Når man spiller mod Brøndby, så må man ikke gå i stå i ét sekund, ellers straffer de en på det. Vi gik i stå i to sekunder to gange, og det scorede de to mål på. Det er meget frustrerende, når det sker, slutter han.

 

Christian Cappis og holdkammeraterne skal i aktion igen på søndag, hvor et opgør mod FC Midtjylland venter.Tilbage til oversigten