Chancefattigt opgør i Randers sluttede uden mål

Det var en eftermiddag uden en masse store målchancer, da Hobro IK gæstede Randers FC på Bionutria Park. Lidt over 3.000 tilskuere overværede en jævnbyrdig kamp, hvor begge hold var påpasselige og neutraliserede hinandens styrker.

Martin Mikkelsen havde Hobro IKs største chance midt i første halvleg. Foto: Dannie Rosenkrantz

Kampen startede meget lige. Begge hold tog initiativ på bolden, og i flere situationer var gode kombinationer ved at skabe chancer for begge hold – men den sidste og afgørende pasning manglede.
 
Den første afslutning kom efter godt 14 minutter nedlagde den tilbagevendte anfører, Mads Justesen, Mikkel Kallesøe en meter uden for Hobro-feltet. Bashkim Kadrii tog sig af frisparket, der trods god kvalitet strøg lige over trekantssammenføjningen.
 
Hobro IK svarede tilbage efter 18 minutter, da Björn Kopplin kom til baglinjen i venstre. Med et cutback fandt han Martin Mikkelsen, der var trukket ind fra højresiden, men afslutningen blev afværget af en god redning fra Hannes Thor Halldorsson i Randers FC-målet.
 
Midt i halvlegen kom Randers kom over højresiden, hvor Johnny Thomsen slog et præcist indlæg til Saba Lobzhanidze, der styrede bolden over overliggeren.
 
Den lille georgier var endnu engang tæt på efter en halv time, hvor en lang tværaflevering fandt vej igennem hele Hobro-bagkæden, men Jesper Rask diskede op med en god redning og fik den pareret til hjørnespark.
 Jesper Bøge var tilbage efter sin ankelskade. Foto: Dannie Rosenkrantz
 
2. halvleg blev startet med et sug i maven, da Mads Justesen og Jesper Rask ikke fik kommunikeret. Mads Justesen passerede næsten målmanden med en aflevering tilbage med hovedet, og Jesper Rask måtte kaste sig og fik akkurat stoppet bolden på målstregen.
 
Edgar Babayan stemplede for alvor ind i kampen efter 50 minutter, da han fra midterlinjen driblede sig vej til kanten af Randers-feltet på egen hånd. Afslutningen manglede dog det sidste, da den sneg sig en halv meters penge over mål.
 
Pål Kirkevold begyndte også at røre på sig i løbet af halvlegen. Nordmanden opsnappede en lang aflevering før Randers-keeperen, men desværre var vinklen for spids til at afslutte fra, hvorfor topscoren var nødt til at drible tilbage i banen for at sparke mod mål. Her nåede Halldorsson tilbage og kunne redde til hjørnespark.
 
Hobro IK startede 2. halvleg klart bedst, mens Randers FC kunne forsøge sig med nogle omstillinger. Det lykkedes succesfuldt efter 66 minutter, da Bashkim Kadrii kom i en én-mod-én situation mod Mads Justesen, men den rutinerede forsvarer var i stand til at presse angriberen tilstrækkeligt, for hans afslutning ikke blev rigtig farlig.
 
Kampen ebbede lige så stille ud, og der kom ikke rigtig flere chancer til nogle af holdene. Det sluttede derfor, som det startede. Uden mål, og begge hold fik derfor sit første point efter vinterpausen.

Næste kamp for Hobro IK er næste søndag, når de møder FC Midtjylland.
 
Kampfakta:
Randers FC 0-0 Hobro IK (0-0)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Jesper Bøge - Rasmus Minor Petersen - Mads Justesen - Björn Kopplin
Martin Mikkelsen - Vito Hammershøy-Mistrati - Jonas Brix-Damborg (C) – Edgar Babayan
Pål Alexander Kirkevold – Quincy Antipas
 
Udskiftninger:
Ud: Quincy Antipas - Ind: Wilfried Domoraud (72. min)
Ud: Jesper Bøge – Ind: Frans Putros (82. min)
Ud: Edgar Babayan – Ind: Danny Olsen (84. min)
 
Ubenyttede spillere:
Nicolaj Jørgensen (MM), Jacob Tjørnelund, Mikkel MP, Sebastian Grønning
 
Advarsler:
Vito Hammershøy-Mistrati – Hobro IK (19. min)
Pål Alexander Kirkevold – Hobro IK (23. min)
Mads Agesen – Randers FC (55. min)
Rasmus Minor Petersen – Hobro IK (72. min)
 
Tilskuertal:
3.076 tilskuere
 
Boldbesiddelse:
Randers FC: 51%
Hobro IK: 49%
 
Dommer:
Jakob Kehlet

Tilbage til oversigten