Dag 7: Gensyn med Superliga-kollegaer

Dagens formiddagstræning foregik i nærmest sommeragtige temperaturer, hvor solen bagede og vinden stod stille. Når ikke holdledere og sundhedspersonale var sat i arbejde, blev tiden hovedsageligt brugt på afslapning i solen, mens spillerne svedte inde på banen. Her blev der øvet offensive opspil inden eftermiddagens træningskamp mod Soroksár SC.
 
Superligatruppen fra Hobro er ikke den eneste, der har valgt at rejse til Belek for at forberede sig til den vigtige forårssæson i Superligaen. Umiddelbart efter træningen dukkede nogle gamle bekendte op på træningsanlægget, hvor Hobro har holdt til den sidste uge. Det var drengene fra F.C. Nordsjælland, der skulle i aktion efter vores træning var blevet afsluttet, og som ankom til Tyrkiet for få dage siden. Her blev der tid til en lille sludder for spillerene, der lige kunne nå at hilse på tidligere holdkammerater og kollegaer. Det blev kun til et kort gensyn, men Hobro får snart FCN-spillerne at se igen, når de besøger DS Arena i forårets første hjemmekamp.
 
Om eftermiddagen stod der Soroksár SC på menuen. En ny ungarsk træningsmodstander ventede Hobro-holdet, der var i kontrol var start til slut. Alligevel måtte man nøjes med et 1-1-resultat, hvor Jonas Damborg scorede sit 2. Mål for klubben kort før tid.
 
Der var efterfølgende dømt friaften for både spillere og personale. Her besluttede trænerteamet, at det var tid til en skønhedsbehandling, og drog i samlet flok ind til byen, for at blive klippet og barberet. En lettere smertefuld omgang, hvis man skal tro de efterfølgende bemærkninger fra trænerne, der også fik fjernet hår i ører og næse med voksbehandling. 


(Foto: Dannie Rosenkrantz) 

Tilbage til oversigten