Danny Olsen stopper karrieren til sommer

Efter et længerevarende skadesforløb har Danny Olsen besluttet at lægge støvlerne på hylden, når kontrakten med Hobro IK udløber til sommer.

 
En af dansk fodbolds store personligheder lægger støvlerne på hylden til sommer. 33-årige Danny Olsen har på det seneste været igennem et længere skadesforløb, og nu har den erfarne midtbanespiller måttet sande, at kroppen ikke længere kan holde til at spille fodbold på topplan. Derfor indstiller Danny Olsen spillerkarrieren, når kontrakten med Hobro IK udløber til sommer.
 
- Jeg må erkende, at min krop ikke længere kan holde til at spille fodbold på topplan, og derfor stopper jeg min karriere til sommer. Det har været en svær beslutning, men den har været nødvendig af træffe, udtaler Danny Olsen.
 

Danny Olsen er i øjeblikket noteret for 41 kampe og et mål for Hobro IK, som han har været glad for at repræsentere.
 
- Jeg har været sindssyg glad for at være i Hobro IK. Det er en dejlig klub med mange gode mennesker, og det har været et godt sted at slutte min karriere. Desværre har jeg ikke kunnet bidrage meget på banen i denne sæson, men jeg fortsætter med at gøre alt, hvad jeg overhovedet kan, for at Hobro IK også er at finde i Superligaen i næste sæson, siger Danny Olsen.


(​Foto: Dannie Rosenkrantz)

 

Danny Olsen har i sin seniorkarriere spillet for AB, FC Nordsjælland, FC Midtjylland, AGF og altså senest Hobro IK. For de fem klubber har han sammenlagt spillet imponerende 317 kampe og scoret 57 mål i Superligaen. Han har desuden været med til at vinde to sølvmedaljer og to bronzemedaljer for FC Midtjylland.
 
Midtbanespilleren har også flere europæiske kampe på CV’et, og her var en af de største bedrifter utvivlsomt scoringen mod Manchester City i 2008, hvilket sikrede Danny Olsen og FC Midtjylland en 1-0-sejr på udebane mod Manchester-klubben i UEFA Cup kvalifikationen.
 
Danny Olsen opnåede også at få debut på det danske A-landshold, da han i 2014 blev skiftet ind i en venskabskamp mod England på Wembley Stadium.
 

Sportschef Jens Hammer Sørensen har været glad for at have erfarne Danny Olsen i Hobro IK.
 
- Det var et stort ønske for os at tilknytte Danny i sin tid, og han var i sit første år i klubben en del af et succesfuldt hold, der spillede god fodbold og vandt mange kampe. Desværre har vi ikke haft meget glæde af hans evner på banen i denne sæson, men Danny har jo masser af erfaring fra større klubber, og han har været dygtig til at dele ud af den erfaring gennem sin tid her i klubben. Vi takker Danny for indsatsen her i Hobro IK og ønsker ham held og lykke med fremtiden, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
 
Vil fortsætte i fodboldverdenen
Hvad fremtiden skal bringe, ved Danny Olsen endnu ikke helt, men han vil gerne fortsætte i fodboldverdenen.
 
- Jeg har ikke lagt mig 100% fast på, hvad jeg skal lave i fremtiden, men fodbold har jo været en stor passion gennem de sidste mange år af mit liv, og jeg vil gerne fortsætte i fodboldverdenen. Jeg har taget DBU’s T-trænerkursus, og jeg vil umiddelbart gerne prøve mig selv af som træner på et tidspunkt, fortæller Danny Olsen.(PRESSEMEDDELELSE 27-03-19)

Tilbage til oversigten