Debutanten Memija: Ville gerne have vundet

Mandag aften blev forsvarsspilleren Kerim Memija hentet til Hobro IK, og tirsdag aften fik bosnieren allerede debut, da han var med fra start i pokalopgøret mod Vejgaard Boldspilklub. Kerim Memija var glad for at få debut, men han ville gerne have vundet kampen i Vejgaard.
 
- Jeg er glad for at få debut, men jeg vil selvfølgelig gerne have vundet kampen, siger Kerim Memija, der uddyber:
 
- Vores første halvleg var ikke god. Vi var ikke koncentrerede nok, og vores kommunikation var heller ikke god. Anden halvleg var god, men ikke god nok til at rette op på den dårlige første halvleg, så desværre vandt vi ikke, fortæller en skuffet Kerim Memija.

 
 

 
23-årige Kerim Memija er glad for at være kommet til Hobro IK, og han ser frem til at vise fansene, hvad han kan.
 
- Jeg er rigtig glad for at være kommet til Hobro IK og for at få muligheden for at blive en del af klubben. Jeg ser frem til at vise fansene og alle andre, hvad jeg kan. Jeg håber selvfølgelig på en masse spilletid, men mit mål er, at vi som hold skal spille så godt som muligt og få så mange point som muligt, så vi forhåbentligt kan blive oppe i 3F Superligaen, slutter den bosniske forsvarsspiller.
 
Kerim Memija kan få sin næste kamp i Hobro-trøjen den 15. september, hvor han og holdkammeraterne tager imod F.C. København på DS Arena.

Tilbage til oversigten