Billetsalg


Billetsalg online
Billetter til Hobro IK's hjemmekampe kan købes i forsalg via vores online billetshop - dette er gebyrfrit. Således undgår du at stå i kø ved billetlugerne på selve kampdagen. Køber du din billet via vores online billetshop kan du også reservere din egen siddeplads. 

Børn (0-15 år) har gratis adgang til kampe, men skal dog bestille og printe en billet, som er adgangsgivende til DS Arena.


Billetsalg ved indgangen på kampdage
Du kan også købe din billet i billetlugerne ved indgangene foran DS Arena på selve kampdagen. Billetlugerne åbner som udgangspunkt 75 min. før kampstart.

Ved køb af billetter ved indgangen tillægges gebyr på 10 DKK pr. billet. Billetter der købes ved indgangen er unummeret, og der kan derfor ikke garanteres en siddeplads. Vi opfordrer derfor til at købe billetten på forhånd via vores online billetshop.

Børn og pensionister skal medbringe gyldigt billedlegitimation for at købe hhv. børne- og pensionistbilletter. Afsløres man på kampdagen i snyd med billetter vil disse omgående blive inddraget og køb af en ny gældende billet vil være nødvendigt for at få adgang til kampen.


Studierabat
Man kan få studierabat på sin billet ved fremvisning af et gyldigt studiekort i billetboden på kampdagen. Studierabat kan kun erhverves ved at købe sin billet på kampdagen og ikke i online forsalg.


Sæsonkort
Sæsonkort til Jutlander Bank Tribunen kan købes via vores online billetshop - se linket herover.

Sæsonkortet fremsendes pr. post og prisen er ekskl. forsendelse. 

 
  Barn (0-15 år) Studerende Voksen Pensionist
Hjemmebane Gratis* 60 DKK 120 DKK 60 DKK
Udebane Gratis 60 DKK 120 DKK 60 DKK
Sæsonkort 600 DKK 600 DKK** 1200 DKK 600 DKK


*Der er gratis adgang til DS Arena for børn under 16 år, men der kan ikke garanteres en siddeplads. Vil man være sikker på en siddeplads på Jutlander Bank Tribunen, så kan en børnebillet med en reserveret siddeplads købes for 60 DKK.

**Sæsonkort for studerende kan købes ved at henvende sig på kontoret på DS Arena i hverdagen fra kl. 9-15.Købte billetter og sæsonkort refunderes ikke.
Hobro IK tager forbehold for tastefejl, prisændringer samt udsolgte produkter.

Kørestolsbrugere bedes henvende sig ved hovedindgangen på DS Arena. Billetter købes i forsalg via vores online billetshop - se ovenstående link. Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én hjælper.Udebaneafsnit
Adgang til udebaneafsnittet sker gennem det indhegnede område ved p-pladsen foran DS Arena.