En hilsen fra cheftræner Peter Sørensen


I forbindelse med den alvorlige situation Hobro IK er i, grundet Corona-krisen, har Peter Sørensen sendt følgende hilsen fra hans hjem, under hans hjemsendelse.

- Der er jo helt enkelt det i det, at jeg registrerer, at Hobro IK har udfordringer økonomisk. Jeg går herhjemme og har både mulighed og overskud til at bidrage i den her krisetid, som Hobro IK også er berørt af. Derfor synes jeg at det var oplagt at jeg også købte træer, som jo er en god ting at gøre, både for Hobro IK og klimaet.

Med henvisning til de Sammenholdets pakker Hobro IK har lavet, hvor man kan bidrage med beløb i forskellige størrelsesordner, har Peter Sørensens købt hele syv træer, som er pakken til 3.000 kr. Ved køb af denne pakke, kaldet ”Gul + Blå = Grøn”, får man plantet sit eget træ, bag Jutlander Bank Tribunen på DS Arena.

- Derfor har jeg så købt nogle stykker, rent faktisk. Det faldt desværre sammen med at min far døde, her for ikke så længe siden. Han har altid holdt af træer, han har altid elsket fodbold og fulgt mig, hvor jeg end måtte være og på den måde synes jeg at der ligesom var en større sammenhæng i at jeg kunne købe et træ til ham, et til mig selv og til mine børn. De 7 træer kommer til at stå i skoven mellem fjorden og DS Arena, og det er både i min fars ånd og, synes jeg selv, en god ting at gøre, i en tid, hvor mange har det svært herunder vores fodboldklub.

Hjemsendte cheftræner Peter Sørensen, kommer også med en opfordring til alle med et gult og blåt hjerte.

-Og det er jo en tid, hvor andre end Hobro IK også har udfordringer, men det er klart at fra mit ståsted i Hobro IK, som Cheftræner for fodboldklubben, som jo også har nogle udfordringer, så vil jeg selvfølgelig også gerne være med til at rette opmærksomheden på det projekt, som skal styrke Hobro IK. Vi skal vise at vi kan holde sammen, på den måde som det nu end måtte kunne lade sig gøre hos den enkelte privatperson eller virksomhed, og bakke op om det projekt, vores klub, Hobro IK.
 
3F Superligaspillerne har også valgt at bakke op om støttepakkerne. Mere info om ’Sammenholdets’ støttepakker kan findes på https://shop.hikfodbold.dk/
 
 

Tilbage til oversigten