Endnu en sejr til Jyllandsserien

LigaBold har talt med Cheftræner Peter Thomsen efter kampen mod Aalborg Chang i weekenden, læs herunder hvad der kom ud af snakken.

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
> Vi mødte lørdag eftermiddag, på kunstbanen i Hobro, Aalborg Chang. Vi, Hobro IK, vandt kampen med 2-0. 1-0 målet blev scoret efter 58 minutter af Mathias “Polle” Poulsen, assist Niclas Elfving. 2-0 målet blev sat ind på straffespark af Mathias Dreyer. Straffesparket blev begået på Polle, der til dagens kamp var rykket en tand længere frem på banen. Vi havde til kampen hele tre normale startere ude. Mathies Skjellerup var ikke spilleberettiget, da han i midtugen spillede pokalkamp i Lyseng for superligaholdet, han blev endda matchvinder i tillægstiden. Simon Barslund var skadet og Niclas Elfving skulle lukke tøjbutikken i Hadsund. Det gav startpladser til Lennert Dalsgaard og Mathias Melgaard.

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
> Det var en meget taktisk affære fra starten af kampen, og det virkede som to hold, der havde stor respekt for hinandens styrker. Det blev ikke prangende flot fodboldspil i 1. halvleg, så 0-0 i pausen var meget fair. Vi snakkede i pausen om, at kampen ville åbne sig i løbet af 2. halvleg, og det gjorde den. Efter 58 minutter spillede indskiftede Niclas Elfving en god dybdebold til Mathias Poulsen, der flot loppede den over Chang keeperen til 1-0. Det blev mere livligt. Vi havde korrekt fået et mål annuleret for offside, vi havde et spark på stolpen og havde yderligere to muligheder i 2. halvleg. Aalborg Chang havde vel maksimalt et par muligheder over hele kampen. I 82. minut nedlægges “Polle” i feltet, og Mathias Dreyer scorer på det efterfølgende straffespark til slutresultatet 2-0.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve?
> Vi spiller en meget taktisk og struktureret kamp, hvor alle 11 arbejder hårdt defensivt. Da kampen åbner sig skaber vi flere muligheder. Jeg var overrasket over, at vi kunne komme til chancer på vores hjørnespark og lange indkast mod et fysisk stærkt Chang hold. Jeg vil fremhæve Mathias Damborg, der vandt mange dueller i en svær 1. halvleg. Oliver Keldberg i forsvaret vandt sine dueller ligesom han fordelte spiller flot. Sidst men absolut ikke mindst, så blev Mathias “Polle” Poulsen for 3. kamp i træk kåret til “Man Of the Match” - ganske imponerende. Han bibringer vores hold en sindssyg energi, hvor han med sin arbejdsiver og også tekniske kunnen gør en positiv forskel i alle kampe. Han løber vel omkring 12-13 km i hver kamp. Men det var en flot kollektiv arbejdssejr.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
> Der var både tilskuere fra Chang og der var også en del lokale HIK’ere, der var fodboldsultne eftersom superligaholdet holder landskamppause. Et lille pudsigt indskud til dette punkt: I serie 3 kampen efterfølgende kom der en hel fanskare fra Karup/Kølvrå. Omkring 20 personer tændte op i romerlys, trommede på stortrommen og sang sjove sange. Det gav en virkelig god stemning, og det er noget, der sjældent ses i seriefodbold. Flot gået!!

www.ligabold.dk

Tilbage til oversigten