Endnu en storsejr til Serie 4

Serie 4 storsejrede - Hobro IK - Borup   10 - 1


Kunstgræstæppet lagde igen underlag til dagens kamp i serie 4.

Modstanderne var Borup som havde et nederlag med i bagagen til Hobro.
Det stod hurtigt klar, at hjemmeholdet var på vant underlag igen, efter sidste uges tur på græs, som ikke behagede mange af spillerne.
Der blev fra kampens start lagt et tungt pres på modstanderne, og der skulle ikke gå lang tid, før første scoring var en realitet. Kristian Bach tilkæmper sig bolden i feltet, og scorer sikkert under en fremstormende keeper.
Få min senere, var samme Kristian Bach(KB) involveret , hurtig boldomgang - fremragende pasninger, på sidste 1/3 af banen landede sidste aflevering for fødderne af KB som sikkert scorede.

Hjemmeholdet buldrede stadig fremad, og lagde enormt pres på bagkæden,
et indlæg fra Mikkel Bundgaard landede i panden på KB som ikke vandt duellen, men bolden hang i luften, og KB vandt næste duel mod keeperen , som trods fordel at tage med hænder , tabte duellen til KB, som nettede igen.

Stadig med mange pasninger, og god hastighed , gjorde det svært for Borup at komme til i kampen, deres chancer blev få, ikke mindst grundet en effektiv og arbejdsom midtbane, og et forsvar som stod godt.

Højre side med Sinthu som raketmotor , resulterede i mange gode indlæg , og store chancer - som dog langt fra blev straffet.
Midt i halvlegen blev der , igen spillet hurtigt på sidste 1/3 og bolden landede ved Alex elfving, som var gået med frem, og scoret sikkert .

2 halvleg lignede de første 45 min.
Hobro var i den grad toneangivende , og der skulle ikke gå mange min, før højresiden igen på spil, Sinthu rundede et par modstandere, og fra baglinjen sendte han en perfekt “ cutback “ bold til Jasmin , der usvigelig sikkert scorede.
Samme Jasmin , var igen på pletten, da han smart rundede et opgivende modstandere, 
spillede 1-2 med Thomsen , som i feltet kunne score sit 2 mål.
Det så ud som Borup ikke fik en chance i denne kamp, men det gjorde de.

Hjemmeholdet som nogle gange angreb med 8 mand - taber en bold på midten af banen - og pludselig ud af den blå luft , hamrede en af Borups midtbane folk bolden ind i kassen fra 35 mtr. afstand bag en ikke helt sagesløs Vernes. Det tog ikke pippet fra hjemmeholdet - selv om trænerteamet på dette tidspunkt , var meget frustreret - over det indkasserede mål.

Hobro kørte stadig på, Thomsen fandt med en flad aflevering , gennem feltet en fremstormende KB , som med sit 4 mål , klart fører topscorerlisten.
Efter som kampen egentlig var afgjort , og man skulle tro hjemmeholdet var gået i bad, ville det anderledes, Sinthu var igen med i op spillet, og fra højresiden smed han en perfekt bold i panden på Thomsen, som scorede via overliggeren.
Midtbanemotoren MC , ville osse lege med, og igen via højre side, denne gang Jasmin,
Der gik til baglinjen, og sendte en perfekt bold, i fødderne af MC, der scorede med det kolde venstreben.

MC var osse involveret i sidste sekvens - han opsnappede bolden på midten af banen, 
driblede forbi at par modstandere , men i feltet blev han strafbart nedlagt, og korrekt dømt straffe. Og der har Hobro en ekspert. Keeper Vernes blev hentet frem til 11 mtr. pletten. Hvorfra han scorede uden chance for Borups målmand.

Der med sluttede en ensidig Forestilling , vor der nok var mer end en klasse til forskel.
Hjemmeholdet dominerede stort set fra start til slut, og kunne krone en flot storsejr
Med hele 10-1

Malurt i bægeret selvfølgelig det mål, der blir scoret.
Det skal der ændres på til næste kamp, hvor der venter en helt anden svær modstander.
Man OFF the match - Andreas Lund 
 Tilbage til oversigten