​Et stærkt Sammenhold i Hobro IK

(Foto: Dannie Rosenkrantz)

Det er efterhånden over 3 måneder siden at Danmark lukkede ned og heldigvis er samfundet ved at åbne op igen. Der er ingen tvivl om at COVID-19 har givet rigtig mange personer, private- såvel som erhvervsdrivende, store udfordringer med på vejen.

Vi, i Hobro IK, vil gerne fremhæve en af de positive ting, der er afledt af COVID-19, nemlig Sammenholdet, Hobro IKs virtuelle hold.

Da Sammenholdet blev sat i søen i april måned, havde vi ikke turde håbe på den store opbakning som vi har mødt i forbindelse med støtteprojektet. Over 500 personer har meldt sig klar på Sammenholdet og hjulpet Hobro IK i en svær tid.

Opbakningen til Sammenholdet er kommet fra nær og fjern, unge fans der har tømt sparegrisen, partnere, frivillige, spillere, tidligere spillere og andre med hjerte for Hobro IK. Altså alle jer, der er med til at gøre Hobro IK til den klub som den er.

Sammenholdet falder også godt i hak med vores bæredygtighedsplan, da man har kunne købe et træ og får dette plantet bag Jutlander Bank Tribunen, med tilhørende skilt. Der er solgt over 50 træer, som bliver plantet og hjælper med at opsuge CO2, og på denne måde hjælper det miljøet.

Vi glæder os til at vi i den nye sæson, når vi igen må være samlet alle sammen på DS Arena, kan lave en festdag sammen med jer, hvor træerne bliver plantet og navnetavlen på Jutlander Bank Tribunen bliver offentliggjort.

Tak for jeres opbakning!
 

Tilbage til oversigten