FC Nordsjælland søger revanche på DS Arena

For halvanden uge siden sendte Hobro IK topholdet fra FC Nordsjælland hjem med et nederlag på 4-0, da de to mandskaber mødtes i Alka Superligaen. Nu mødes de igen på DS Arena i 4. runde af DBU Pokalen.

Når FC Nordsjælland for anden gang på halvanden uge rejser til Mariagerfjord og DS Arena, er det uden tvivl et mandskab, der kommer for at få revanche fra sidste kamp på Amerikavej. De unge nordsjællændere var sat til vægs i de fleste af spillets facetter og måtte lide sæsonens største nederlag på 4-0. Hobro IK derimod er for alvor tilbage i det rette spor efter nederlag mod FC Midtjylland og Brøndby.

I den forgange uge var hjemmeholdet en tur i det sønderjyske, hvor Thomas Thomasbergs tropper spillede 1-1 mod SønderjyskE. Den norske bomber Pål Alexander Kirkevold var atter på pletten, og med mål i sin 11. Superligakamp i træk udlignede han Kees Luijckx’ føringsmål, hvilket sikrede det ene point i en svær kamp og fjerde kamp i træk uden nederlag.

Gæsterne fra FC Nordsjælland kom fredag tilbage på sejrskurs i Alka Superligaen med en 4-1-sejr ude mod David Nielsen og AGF. Pål Kirkevolds største rivaler til topscorertitlen, Ernest Asante og Emiliano Marcondes fik begge scoret på Ceres Park i sejren, og selvtillidskontoen er dermed tanket op på ny frem mod onsdagens pokalkamp mod Hobro IK.

Oktober har været en ganske udmærket måned for begge mandskaber. FC Nordsjælland har foruden nederlaget til hobrogenserne vundet de resterende tre opgør. Thomas Thomasbergs mandskab har ikke tabt i oktober, og i tre kampe har de hentet en sejr og to uafgjorte.

Forhåbentligt fortsætter hjemmeholdets stime ind i november, så man efter nytår stadig kan opleve Hobro IK som en del af DBU Pokalen.


Edgar Babayan var en af målscorene, da FC Nordsjælland blev sendt hjem fra DS Arena med et 0-4-nederlag for halvanden uge siden. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Hobro IK’s trænerteam har udtaget følgende spillere til pokalopgøret.

1. Jesper Rask
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
7. Vito Hammershøy-Mistrati
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
18. Onur Albayrak
23. Emmanuel Sabbi
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
80. Quincy Antipas

Der er kampstart på DS Arena onsdag aften klokken 18.00. Kampen vises ikke i TV, hvorfor eneste mulighed for at se kampen er at møde op på DS Arena. Har man ikke mulighed for det, så holder Hobro IK dig opdateret via de sociale medier Twitter, Facebook og Instagram.

Tilbage til oversigten