FC Nordsjælland venter i årets sidste kamp

Årets sidste kamp bliver en svær opgave for Hobro IK, der møder tabellens nummer tre, FC Nordsjælland, på Right to Dream Park i Farum.

Det var næsten ikke til at bære, da Oliver Drost fra AC Horsens i søndags fik lov at udligne til 1-1 i sidste sekund på DS Arena. Men lige som opgøret i Horsens, hvor det var Björn Kopplin, der sørgede for en sen udligning, så handler det altså om at være klar i alle 90 minutter inklusiv overtid.

I morgen gælder det så årets sidste kamp, hvor FC Nordsjælland venter på Right to Dream Park i Farum kl. 14.00. Nordsjællænderne må alt andet lige komme med en enorm selvtillid. Seneste hjemmekamp vandt Alka Superligaens 3. plads med 6-0 over AC Horsens, og i sidste spillerunde sejrede Kasper Hjulmands tropper fortjent med 3-1 mod FC København i Parken.

Der venter en svær opgave for Hobro-spillerne i at få lukket ned for alle hjemmeholdets styrker, og man skal tilmed tilpasse sig et nyt kunstgræsunderlag.

Hobro IK har mødt søndagens modstander to gange i indeværende sæson, hvor de begge gange har trukket sig sejrrigt ud – om end pokalkampen var gennem en sejr i straffesparkskonkurrence.

Morgendagens kamp er ligeledes et opgør mellem to af efterårets største profiler i Alka Superligaen. Pål Kirkevold var centimeter fra at komme på tavlen mod AC Horsens, da han kanonerede bolden på overliggeren midt i 2. halvleg, men han er stadig uden scoring de sidste fire kampe.

FC Nordsjællands Emiliano Marcondes har med sine to mål mod FCK sidste weekend overhalet nordmanden på topscorerlisten. Med 15 scoringer og 8 målgivende afleveringer er angriberen både i front hvad angår mål og assists her i efteråret.

Det ser altså ud til at blive en stor mundfuld for Hobro-mandskabet, men formår man som i sæsonens to hidtidige opgør mod FC Nordsjælland at holde Marcondes og de andre offensive esser ude af store dele af kampen, så tegner det til at blive et interessant opgør.


Seneste opgør mod FC Nordsjælland endte med jubel hos Hobro-spillerne, da Farum-klubben blev sendt ud i pokalmørket efter straffesparkskonkurrence på DS Arena. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Trænerteamet har i første omgang udtaget 20 spillere til opgøret i Farum.

1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
7. Vito Hammershøy-Mistrati
9. Danny Olsen
10. Pål Alexander Kirkevold
11. Wilfried Domoraud
12. Jonas Brix-Damborg
13. Mads Justesen
14. Mikkel Mejlstrup Pedersen
15. Björn Kopplin
16. Nicolaj Jørgensen
17. Edgar Babayan
23. Emmanuel Sabbi
24. Rasmus Minor Petersen
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
80. Quincy Antipas

Nicholas Gotfredsen måtte udgå med en lyskenskade i kampen mod AC Horsens i søndags, og forsvarsspilleren er ikke blevet klar til morgendagens opgør. Det er til gengæld Jesper Bøge, som overtager Gotfredsens plads i truppen.

Der er kampstart på Right to Dream Park i Farum klokken 14.00 i morgen. Kampen vises på Eurosport 2 og kan som altid også følges via Hobro IK's officielle profiler på Twitter, Facebook og Instagram.

Tilbage til oversigten