Fødselaren Grønning sikrede sejren mod FC Slovacko

Lørdag formiddag spillede Hobro IK den anden testkamp under træningslejren i Tyrkiet, hvor modstanderen var FC Slovacko.
 
De første få minutter forløb fint for de gulklædte, som også stod for kampens første afslutning, da Quincy Antipas efter fire minutter sparkede bolden et stykke over mål fra en ellers fin position inde i feltet.
 
Minuttet efter bragte tjekkerne sig dog i front. Chancen opstod efter et gennembrud i Hobros venstre forsvarsside, hvor bolden blev sendt fladt ind i Hobro-feltet. Inde i feltet var tjekkerne i to omgange først over bolden, og til sidst fik Filip Kubala sparket bolden ind bag Jesper Rask i målet.
 
Tjekkerne stod også for kampens næste scoring, da de efter et kvarters tid blev tilkendt et straffespark. Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, hvor en Slovacko-spiller steg til vejrs og headede mod mål. Inde på målstregen forsøgte Vito-Hammershøy Mistrati at redde med skulderen, men dommeren vurderede, at forsøget blev reddet med armen. Derfor blev der dømt straffespark, og Vito blev præsenteret for et rødt kort. Straffesparket blev sikkert omsat til mål af Velice Sumulikoski.
 
Da det blot var en testkamp, fik Hobro lov at sætte en ny mand på banen i stedet for udviste Vito Hammershøy-Mistrati, og derfor kom Mikkel Mejlstrup Pedersen på banen i stedet for.
 
Efter 20 minutter fik Hobro IK reduceret til 1-2, da Jacob Tjørnelund fik sendt et glimrende fladt indlæg ind i feltet, hvor Quincy Antipas blot skulle sætte indersiden på for at dirigere bolden ind i mål.
 
Et fint Hobro-pres i den efterfølgende periode resulterede i en udligning efter et hjørnespark i det 35. minut. Martin Mikkelsen servede bolden ind i feltet, hvor Yaw Amankwah snittede bolden videre til Mads Justesen, der med foden fik dirigeret kuglen ind på stolpen og videre ind i målet.
 
Få sekunder før pausefløjtet var Frans Putros tæt på at score direkte på frispark, men forsøget blev sendt snert forbi den ene opstander. Derefter blev der fløjtet til pause.
 

Quincy Antipas kom på måltavlen efter 20 minutter. (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 

Fødselaren afgjorde kampen
Første halvleg var både chancerig og målrig, men der blev skruet markant ned for målchancerne i anden halvleg, hvor begge mandskaber havde besvær med at spille sig frem til de helt store muligheder.
 
To gange i løbet af anden halvleg var Quincy Antipas tæt på at blive spillet fri med bolde i dybden, men begge gange kom modstanderes målmand ud og fik sparket bolden væk, inden den hurtige angriber kunne nå den.
 
Med et kvarter tilbage af kampen fik dagens fødselar Sebastian Grønning sendt et kraftfuldt hovedstød mod mål, men tjekkernes keeper fik med fingerspidserne viftet bolden over overliggeren, og Hobro-angriberen kunne derfor ikke fejre sin 21-års fødselsdag med en scoring i denne omgang.
 
Det kunne han dog et minut før slutfløjt, hvor Danny Olsen fik spillet ham fri inde foran mål. Her tog Sebastian Grønning bolden til sig, hvorefter han køligt udplacerede målmanden med et indersidespark ude ved den ene stolpe.
 
Minuttet efter blev der fløjtet af, og dermed fik Hobro IK vendt 0-2 til en 3-2-sejr.
 
 
Kampfakta:
Hobro IK 3-2 FC Slovacko (2-2)
 
Mål:
Hobro IK 0-1 FC Slovacko, Filip Kubala (4. min.)
Hobro IK 0-2 FC Slovacko, Velice Sumulikoski (16. min.)
Hobro IK 1-2 FC Slovacko, Quincy Antipas (20. min.)
Hobro IK 2-2 FC Slovacko, Mads Justesen (35. min.)
Hobro IK 3-2 FC Slovacko, Sebastian Grønning (89. min.)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Frans Putros – Yaw Amankwah – Mads Justesen – Jacob Tjørnelund
Martin Mikkelsen – Vito Hammershøy-Mistrati – Jonas Brix-Damborg – Edgar Babayan
Pål Alexander Kirkevold – Quincy Antipas
 
Udskiftninger:
Ud: Vito Hammershøy-Mistrati - Ind: Mikkel Mejlstrup Pedersen (15. min)
Ud: Martin Mikkelsen - Ind: Alexander Baun (46. min)
Ud: Jacob Tjørnelund - Ind: Björn Kopplin (46. min)
Ud: Pål Kirkevold - Ind: Sebastian Grønning (66. min)
Ud: Frans Putros - Ind: Mathias Haarup (66. min)
Ud: Edgar Babayan - Ind: Danny Olsen (73. min)
Ud: Quincy Antipas - Ind: Wilfried Domoraud (73. min)

Tilbage til oversigten