Fortjent OB-sejr mod Hobro IK

Hobro IK blev offer for et sprudlende OB-mandskab, da de besøgte Ewii Park i Odense søndag eftermiddag. 3-0 vandt fynboerne i en kamp, hvor Hobro-mandskabet startede fint, men desværre måtte se sig besejret af et bedre mandskab på dagen.

Det var et Hobro-mandskabet, der startede med at presse højt i dagens udekamp mod OB, og kampens første fem minutter var da også præget af en optimistisk indstilling til kampen fra gæsterne. I 2. minut forsøgte Quincy Antipas sig langt udefra, og et par minutter senere fandt Pål Kirkevold med et høj bold i dybden Danni Olsen, men hans flugter endte desværre langt oppe på tribunen bag mål.

OB fik efterhånden som halvlegen skred frem bedre fat i kampen og var dygtige til at kontrollere kampen med bolden. Efter et kvarters spil blev Anders K. Jacobsen sendt i dybden. Han vandt nærkampen mod Jacob Tjørnelund, og fra baglinjen kunne han sende bolden perfekt ind i et veltimet løb fra Joan Simun Edmundsson, der med ydersiden kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0.

Hjemmeholdet fortsatte med at trykke Hobro IK efter scoringen. Særligt var OB farlige efter hjørnespark, hvor de i flere tilfælde fik gode muligheder for at udbygge føringen. OB-anfører Kenneth Emil Petersen headede efter 39 minutter på oversiden af overliggeren, da han sled sig fri i det bagerste område af Hobro-feltet.

I 1. halvlegs overtid udbyggede Anders K. Jacobsen føringen til 2-0. Mikkel MP tabte bolden på midten af banen med Hobro-mandskabet i fremdrift - og med en flot indlæg fra midten af banen fandt Jens Jakob Thomasen en fremstormende Anders K. Jacobsen, der fangede Jesper Rask ude af Hobro-målet med et hovedstød.

Et ærgerligt mål at indkassere lige en pausefløjt, men ikke desto mindre var føringen til hjemmeholdet fortjent efter en fornem 1. halvleg af hjemmeholdet. 


Mikkel MP fik chancen fra start i fraværet af Vito Hammershøy-Mistrati. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Hobro IK ude af stand til at komme tilbage
2. halvleg startede uden de store chancer til nogle af holdene. Først da Edgar Babayan kom på banen begyndte Hobro IK at røre på sig. Kort efter indskiftningen fandt han Quincy Antipas på højrekanten. Hans indlæg blev snittet af en OB'er og fortsatte på tværs af træværket uden nogen chance for Sten Grytebust i OB-målet. Desværre endte den ikke i nettet.

Kort efter kom gæsterne afsted i en omstilling. Pål Kirkevold blev retvendt i højre side, hvorefter han trak ind til sit giftige venstre ben, men endnu engang var det lige ved og næsten, da hans afslutning endte i sidenettet.

Hobro IK satsede mere og mere, som kamapen skred frem. Det straffede OB efter 72 minutter, da Rasmus Festersen definitivt lukkede kampen med et af karrierens nemmeste mål. Efter flot forarbejde fra Rasmus J
önsson blev Joan Simun Edmundsson spillet fri med Jesper Rask. Afslutningen ramte stolpen og hoppede i spil igen, hvor Rasmus Festersen lurede og kunne sende den i tomt mål til 3-0.

Selvom OB havde flere gode forsøg afslutningsvis i kampen, blev det kun ved 3-0 til hjemmeholdet, der nu er et point fra Hobro IK i tabellen.


Kampfakta:
OB 3-0 Hobro IK (2-0)
 
Mål:
OB – Hobro IK 1-0, Joan Simun Edmundsson (15. min.)
OB – Hobro IK 2-0, Anders K. Jacobsen (46. min.)
OB – Hobro IK 3-0, Rasmus Festersen (72. min.)


Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Björn Kopplin - Yaw Amankwah – Rasmus Minor – Jacob Tjørnelund
Martin Mikkelsen - Mikkel MP - Jonas Brix-Damborg (C) – Danny Olsen
Pål Alexander Kirkevold – Quincy Antipas
 
Udskiftninger:
Ud: Mikkel MP - Ind: Edgar Babayan (58. min.)
Ud: Yaw Amankwah - Ind: Mathias Haarup (62. min.)
Ud: Quincy Antipas - Ind: Emmanuel Sabbi (75. min.)


Ubenyttede spillere:
Nicolaj Jørgensen (MM), Mads Justesen, Sebastian Grønning, Nocholas Gotfredsen
 
Advarsler: 
Ingen advarsler

Tilskuertal:
4.068 tilskuere

Boldbesiddelse:
OB: 58%
Hobro IK: 42%
 
Dommer: 
Mads-Kristoffer Kristoffersen

Tilbage til oversigten