Fyrkat Q pigefodboldsamarbejdet invitere til en aften i pigefodboldens tegn


Fyrkat Q Pigefodboldaften
tirsdag den 17. september 2019 på DS Arena Loungen kl 18.30
Invitation som pdf

Fyrkat Q pigefodboldsamarbejdet vil gerne invitere forældre, spillere, trænere og alle andre interesserede til en aften i pigefodboldens tegn
Vi får besøg af Jannik Riis, som er supervisor og talenttræner i FC Thy. Derudover er han lærer på privatskolen ”Lyngbjergskolen” i Godthåb ved Aalborg og ideudvikler på fodboldkonceptet Technica fodbold.
Han vil fortælle om alle de tiltag, der er i øjeblikket for at få flere piger til at spille fodbold. DBU har sat mange ting i søen, og mange klubber har stor fokus på pigefodbolden.
Jannik vil fortælle om, hvordan de gjort det oppe i FC Thy. Det er ikke meningen, at vi skal kopiere det, de har gjort oppe i FC Thy. Men vi får gode tips og ideer til, hvordan vi kommer videre med vores eget projekt. Han vil fortælle om:
Hvad er ideen/konceptet
Hvordan er det organiseret
Herunder træning, kørsel, kampe, forældreinvolvering, økonomi og problemfelter
Der vil også blive orienteret om, hvor langt vi er kommet i Fyrkat Q projektet. Målet er jo, at vi får endnu flere piger til at spille fodbold i Mariagerfjord området.
Blandt andet vil det nye samarbejdsudvalg blive præsenteret.  Der er 2 repræsentanter fra hver klub i udvalget.
Der vil blive snakket om spillesæt, træningsdragt og meget mere.
Der vil selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål, komme med input.
4 klubber er i øjeblikket med i Fyrkat Q samarbejdet. Klubberne er Jarl Arden IF, Mariager IK, Valsgaard IF og Hobro IK. Derudover samarbejder vi også med Aalestrup IF og har her holdsamarbejde omkring U14 pigerne.
På vegne af klubberne - 

Jacob Gertz Christensen,
Dennis Bak,
Jesper Kjær Pedersen,
Erik Christensen

 

Tilbage til oversigten