Fyrkat Q U12 A piger mod Lyseng

Onsdag den 26. Juni skulle U12 pige A holdet spille sin sidste turneringskamp inden sommerferien. For 4. gang i sæsonen skulle pigerne møde Lyseng. De foregående opgør havde budt på to uafgjorte samt et enkelt knebent nederlag. Kampene mod Lyseng har udviklet sig til at blive de kampe, hvor vores spillere finder det bedste frem i sig selv, og meget tyder på, at det samme gør sig gældende for modstanderen. Holdene står godt til hinanden og kampene plejer at byde på godt spil, masser af chancer og intensitet. Denne kamp blev ingen undtagelse……
 
Holdet til kampen var på dagen: Freja Dahl, Merle Wie, Kirstine Lyngberg, Agnete Nielsen, Natasia Pedersen, Jasmin Bertelsen Jensen, Carla Sveistrup, Carla Domino, Cecilie Bisgaard Lund, Malou Mikkelsen, og Maria Thygesen. Den normale referent glimrede ved sit fravær, men ifølge Erik Christensen var det en kamp, hvor vores pasningsspil var fint, og hvor der virkelig blev givet og taget i duellerne. Det var tydeligt at de var meget opmærksomme på, at vores centrale midtbane ikke skulle sætte spillet, og de havde hele tiden dobbeltdækning på Jasmin når hun modtog bolden. Dette gav jo selvfølgelig lidt plads andre steder på banen, hvilket pigerne udnyttede glimrende. I første halvleg var der chancer til begge sider, men godt målmandsspil i begge ender gjorde at pausestillingen var 0-0.
 
I 2. Halvleg bølgede kampen stadig frem og tilbage; Lyseng mest på bolden, men til gengæld bruger vi i perioden bolden godt. Efter 10 min af 2. Halvleg giver det pote, og et langskud fra Jasmin går i nettet til 1-0, hvor Lysengs målmand vist ikke var helt uden skyld. Desværre holdt føringen ikke ret længe, og Lyseng får udlignet. I resten af kampen lugter det af flere mål i begge ender, men godt målmandsspil af både Freja og deres målmand gør at kampen for en gangs skyld ender uafgjort.
 
Næste opgave for pigerne er nu Vildbjerg Cup, men træningen fortsætter hen over sommeren. Herefter står den på U13 Liga 1 for pigerne, hvilket bliver meget spændende at følge.


 

Tilbage til oversigten