Fyrkat Q U15 slået ud i semifinalen

Fredag aften spillede FyrkatQ U 15 piger semifinale om Jysk Mesterskab på Valsgaard Stadion.

Modstanderen var Kibæk, som hurtigt kom foran 2-0. Kibæks piger virkede opsatte og klar fra start. Der var tætte markeringer overalt på banen, og det var derfor svært for hjemmeholdets spillere at få gang i det ellers flydende opspil og midtbanespil.
Midt i halvlegen blev der spillet en god bold op til vores lynhurtige angriber Mathilde Milert, som tog bolden til sig, vendte rundt og havde front direkte mod Kibæks mål. Desværre blev der lavet et groft frispark, og Mathilde Milert måtte skiftes ud og kom ikke i aktion i kampen igen. Det viste sig senere at være en slem hjernerystelse. Det var selvfølgelig et grimt slag i ansigtet på spillerne, og det var tydeligt, at det påvirkede spillerne i resten af kampen.
Alligevel kæmpede pigerne videre og fik også reduceret på et flot frisparksmål af Josefine Sørensen. Spillet bølgede herefter frem og tilbage, men desværre fik Kibæk scoret et godt mål til 3-1. Igen fik FyrkatQ reduceret på et flot langskudsmål af Lone Stoter, så stillingen ved pausen var 3-2.

I 2. halvleg blev der kæmpet hårdt om at få overtaget. Fyrkat prøvede på at komme tilbage i kampen og havde blandt andet et fantastisk langskud, som desværre prellede af på overlæggeren, et skud som Kibæks målmand ikke så skyggen af. Herefter var det lidt som om den sidste tro på sejr sivede lidt ud af pigerne, og Kibæk fik scoret nogle flotte mål på kontraer, så sejren blev på 6-2.

Kibæk vandt derfor en fortjent sejr og er nu i finalen om det Jyske mesterskab. Kibæk er et godt hold, men alligevel havde FyrkatQ pigerne en mærkelig fornemmelse i maven efter kampen, for på en god dag og med mere held i sprøjten, så kunne vi sagtens have spillet helt lige op med Kibæk. Vi ved alle, at vi kan spille langt bedre end i gårsdagens kamp.

Alligevel er det stort, at det sammenbragte hold af spillere fra Arden, Valsgaard og Hobro nåede blandt de 4 bedste hold i Jylland. Holdet blev først samlet i 2019, og det er en super præstation i løbet af så kort tid, at pigerne er kommet så langt. Holdet er præget af, at der fra starten har været et godt kammeratskab og sammenhold på holdet. Der spilles ikke om 3.- 4. pladsen, så nu er der velfortjent sommerferie. Næste opgave er Vildbjerg Cup i starten af august, som vi alle glæder os meget til.Tilbage til oversigten