FyrkatQ U 13 liga 1 piger blandt de 12 bedste hold i Jylland/Fyn

FyrkatQ U 13 liga 1 piger blandt de 12 bedste hold i Jylland/Fyn, og i semifinalen i DBU Jyllands pokalturnering


FyrkatQs U 13 liga 1 piger har i efteråret 2019 spillet i DBUs liga 1 række for piger.

Holdet har spillet i en kreds med 8 hold, og har klaret sig så godt, at de i foråret 2020 stadigvæk skal spille i liga 1, som er den allerbedste række for disse piger. I kredsen har man blandt andet spillet mod hold som FC Salling, Ikast, AaB og SilkeborgQ.

Det har været en kreds, der har været præget af stor jævnbyrdighed og mange af kampene er endt uafgjort. FyrkatQ pigerne har vundet en kamp, spillet 3 uafgjort og tabt 2. De jævnbyrdige kampe har betydet, at man bliver presset og udfordret i alle kampe, og det har været godt for pigernes udvikling både fysisk, teknisk og taktisk.
Holdet har således kvalificeret sig til også i foråret 2020 at spille i liga 1, da det er de 6 bedste hold i kredsen, der har kvalificeret sig til dette. Dette er også tilfældet i den anden kreds med hold fra Jylland Syd og Fyn. Pigerne har i efteråret spillet 8-mands fodbold, men efter nytår spilles der 11-mands.

Her i vinterperioden er holdet tilmeldt liga 1 vinterturneringen, og man er også med FC Thy Cup i november, netop for at øve sig i at spille 11-mands.
I løbet af vinteren trænes der fortsat 2 gange om ugen på kunstgræs, og der trænes også indendørs én gang om ugen.

U13 pigerne har også deltaget i DBUs pokalturnering og har her kvalificeret sig til semifinalen, som spilles i foråret 2020. Her skal FyrkatQ på hjemmebane møde Varde onsdag den 6. maj 2020 kl. 19.00. I den anden semifinale mødes SilkeborgQ og TMG. Alle holdene i semifinalen er liga 1 hold. Så der er virkelig noget at se frem til.
Præstationen sættes i relief, da holdet i efteråret har været hårdt ramt af skader og således sjældent har kunnet stille i stærkeste opstilling. Pigerne har her i efteråret haft et fortrinligt samarbejde med Jarl Arden IFs U14 liga 1B piger. Pigerne fra Arden blev jo Jyske Mestre før sommerferien. Der er blevet trænet en gang om ugen i Valsgaard og en gang i Arden. Samarbejdet fortsætter i 2020.

Følgende piger har deltaget på holdet:
Maria Lundgaard Thygesen, Mille Søndergaard Nielsen, Natasia Pedersen, Signe Leth, Viktoria Marie Nørgaard Larsen, Agnete Nielsen, Ajla Idrizovic, Carla Domino, Carla Sveistrup, Cecilie Bisgaard Lund, Freja S. Dahl, Jasmin Jensen, Kirstine Lyngberg, Merle-Mai Wie Højgård.

FyrkatQ er et samarbejde på pigesiden mellem klubberne Jarl Arden IF, Mariager IK, Valsgaard IF og Hobro IK.
Trænere for holdet er: Uffe Lyngberg, Mads Jensen og Erik Christensen

 Tilbage til oversigten