FyrkatQ U 16 piger nr. 4 ved JM i indefodbold

FyrkatQ U 16 piger nr. 4 ved JM i indefodbold
og opstart udendørs


FyrkatQs U 16 piger har i vintersæsonen deltaget i DBU Jyllands indefodboldturnering med 2 hold. Begge hold klarede sig over al forventning og kvalificerede sig til regionsmesterskaberne i Jetsmark Hallen med 2 hold. Her blev det til en super flot 2. plads til FyrkatQ 1, mens FyrkatQ 2 akkurat ikke nåede blandt de 4 bedste hold, som kvalificerede sig til de Jyske Mesterskaber i Hornslet Hallen.
Her skulle pigerne i finalestævnet således spille mod de 8 bedste U 16 pigehold i hele Jylland. Alle holdene spillede alle mod alle over 2 dage. FyrkatQ pigerne var med hele vejen og kvalificerede sig til at spille semifinale om søndagen. Her var man uheldige at løbe ind i turneringens klart stærkeste hold fra Mejrup ved Holstebro.
Pigerne tabte kampen og skulle nu spille om bronzemedaljerne mod pigerne fra Spjald. Pigerne måtte strække våben efter en hård kamp og måtte således se sig henvist til at slutte på den kedelige 4. plads. En kæmpe præstation, da pigerne først startede op i januar 2019. U 16 holdet er et holdsamarbejde mellem Jarl Arden IF, Valsgaard IF, Hobro IK og Mariager IK. Pigerne kan således kalde sig det 4. bedste pigehold i indefodbold i hele Jylland. Trænere for holdet til JM var Frederik V. Pedersen og Claus Larsen.

U 16 holdet har netop startet træningen op til forårssæsonen. Holdet har fået ny træner: Frederik V. Pedersen fra Arden. Pigerne træner 2 gange om ugen i Valsgaard og Arden. Truppen består af ca. 16 spillere, men nye spillere er meget velkommen til at deltage i træningen eller kontakte Frederik på mobil: 40293137
Selv om det vejrmæssigt har været noget af en udfordring, så har der været masser af piger til træning. Der har været udvist stort engagement og gejst af både piger og træner, så det lover rigtig godt for den nye sæson.
Der er inden sæsonstarten planlagt en træningslejr og 3 træningskampe inden turneringen starter i begyndelsen af april.
I løbet af året regner man med deltagelse i Vildbjerg Cup, og alle FyrkatQ hold har planer om en udlandstur i efteråret 2020.

FyrkatQ U16, sammen med træner Frederik Pedersen

Privatfoto


Tilbage til oversigten