​Fysisk træner tager til AaB

Ashley Tootle har i de sidste to år været tilknyttet Hobro IK som fysisk træner på deltid, men nu siger han farvel for i stedet at tiltræde som ny fysisk træner på fuldtid i AaB. Dermed skal Hobro IK på jagt efter en ny fysisk træner.
 
”Vi er ærgerlige over, at Ashley ikke længere skal være en del af trænerteamet i Hobro IK, men har samtidig fuld forståelse for hans beslutning. Ashley har leveret et fremragende stykke arbejde i klubben, hvor han har gjort spillerne mere bevidste om kost og ernæring. Generelt er vores spillere i bedre fysisk form end nogensinde, og det har Ashley en stor andel i,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
AaB er ikke en helt ukendt klub for Ashley Tootle, da han tidligere har været ansat i klubben i 15 år. Skiftet fra en deltidsstilling til en fuldtidsstilling blev afgørende for beslutningen om en retur til AaB, og det var ifølge Ashley Tootle en svær beslutning.
 
”Det har været en svær beslutning, da jeg har været rigtig glad for at være i Hobro IK. Der er mange gode mennesker i og omkring klubben, som jeg kommer til at savne. Men jeg har altid haft en ambition om at blive fysisk træner på fuldtid, og det får jeg nu mulighed for i AaB,” siger Ashley Tootle.
 
Hobro IK ønsker Ashley Tootle held og lykke i AaB. 


Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz

Tilbage til oversigten