God præstation skal følges op mod AC Horsens

En god præstation senest mod Brøndby IF skal følges op, når Hobro IK gæster AC Horsens i morgen eftermiddag. 
 
Hobro IK var tæt på at få sæsonens første point, da Brøndby IF gæstede DS Arena i søndags, men en overtidsscoring betød, at gæsterne fra Vestegnen løb med alle tre point. Præstationen var ellers godkendt langt hen af vejen, og den præstation skal Allan Kuhns mandskab forsøge at følge op på i morgen, hvor en tur til Horsens venter.
 
AC Horsens har fået en blandet start på sæsonen, som har budt på en sejr, en uafgjort og et nederlag. Bo Henriksens mandskab startede stærkt ud med at vinde 2-1 over FC København i Parken, men sidenhen har de spillet uafgjort mod Randers FC og tabt til SønderjyskE.
 
I sidste sæson krydsede Hobro IK og AC Horsens klinger to gange, og begge gange endte det uafgjort takket være scoringer i overtiden. Björn Kopplin udlignede således til 2-2 i overtiden i sidste sæsons opgør i Horsens, mens Oliver Drost sikrede østjyderne 1-1 dybt inde i overtiden i det omvendte opgør på DS Arena. Om en overtidsscoring også afgør morgendagens affære, bliver spændende at se.
 

(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
 
Til opgøret mod AC Horsens er der udtaget 19 spillere, hvoraf en skal sorteres fra inden kampen i morgen.
 
1. Jesper Rask
3. Jesper Bøge
4. Jacob Tjørnelund
5. Yaw Amankwah
6. Nicholas Gotfredsen
7. Vito Hammershøy-Mistrati
11. Emmanuel Sabbi
12. Jonas Brix-Damborg
14. Mikkel M. Pedersen
17. Edgar Babayan
24. Rasmus Minor
26. Martin Mikkelsen
27. Mathias Haarup
29. Sebastian Grønning
31. Adrian Kappenberger
77. Alexander Baun
80. Quincy Antipas
99. Djiby Fall
Mathies Skjellerup
 
 
Anfører Jonas Brix-Damborg er atter kampklar, efter han måtte udgå i sæsonpremieren mod Vejle Boldklub. Han erstatter Frans Dhia Putros, der er afsted med det irakiske landshold i disse dage. 

Pål Alexander Kirkevold, Julian Kristoffersen og Danny Olsen er fortsat ukampdygtige, og det har givet en plads i 19-mandstruppen til unge Mathies Skjellerup, der primært gør sig på Jyllandsserie-holdet. Unge Mathies Skjellerup har også spillet flere kampe i Reserveligaen, og her kom han på måltavlen i Reserveliga-opgøret mod Vendsyssel FF senest.

 
Morgendagens opgør mod AC Horsens fløjtes i gang klokken 14.00 på CASA Arena. Er man forhindret i at støtte holdet fra Mariagerfjord fra tribunerne i morgen, så kan kampen ses på TV3 Max og viaplay.dk med optakt fra klokken 13.30.

Tilbage til oversigten