Gratis adgang til næste hjemmekamp

Konkurrencer, børneaktiviteter, stemning og familiehygge kommer til at præge Superligakampen den 20. august, når Hobro IK møder Lyngby BK på DS Arena.
 
Brandinggruppen ’NOGET for livet’, Mariagerfjord Kommune og Hobro IK vil i fællesskab fejre, at Hobro IK igen er i Alka Superligaen, når klubben møder Lyngby BK på hjemmebane søndag den 20. august.
 
Alle inviteres derfor til at komme og hygge sig og se holdet, idet de tre initiativtagere har lavet gratis adgang til kampen.
 
Der vil være tale om et familievenligt arrangement med flere forskellige aktiviteter og hygge for alle aldersgrupper. Der er gratis adgang for alle, og til unge under 16 år er der en gratis pølse og sodavand.
 
I det grønne område bag det ene mål vil der blive lavet et picnicområde, hvor man op til to timer før kampstart kan købe hjemmebagt kage fra DGI’s Landsdelshold, sætte sig på sit medbragte tæppe eller ved de opstillede borde-bænkesæt.
 
Børnene kan derudover hygge sig på de opstillede hoppeborge eller sparke på mål på den opstillede skudvæg. Der vil samtidig være underholdning og konkurrencer ifm. kampen. For eksempel kan man deltage i en skudkonkurrence i pausen og vinde aktionærkort, der giver gratis adgang til alle kampene i indeværende og næste sæson.
 

Brandinggruppen ’NOGET for livet’, Mariagerfjord Kommune og Hobro IK​ inviterer til gratis Superliga-fodbold på DS Arena mod Lyngby BK den 20. august. (Foto: Dannie Rosenkrantz)

Billetinfo
Der skal ikke reserveres en billet til opgøret gennem vores billetsystem. Man møder blot op til kampen, og så lukkes man gratis ind. Siddepladserne på Jutlander Bank Tribunen fordeles efter først-til-mølle-princippet, så hvis man vil være sikker på en siddeplads, så skal man komme i god tid. Til denne kamp åbnes portene to timer før kampstart.
 
Vær venligst opmærksom på, at flere af sæderne på Jutlander Bank Tribunen er reserveret til aktionærer og sæsonkortholdere, hvilket selvfølgelig også gælder kampen mod Lyngby BK. Disse sæder er markeret med klistermærker, som kan ses på billedet herunder.

Foto: Dannie Rosenkrantz

Tilbage til oversigten