Hobro’s serie 1 vandt kampen om Mariagerfjord

Hobro’s serie 1 vandt kampen om Mariagerfjord

Hobro IK vs. Hadsund Boldklub - serie 1.
Søndagskampen på DS Arena var for de friske typer, for kampen blev fløjtet op allerede kl. 11.00. Begge hold havde dog fået det rigtige ben ud af sengen, for kampen startede med et fint tempo, hvor begge hold skiftevis tog teten.
Allerede efter 15 minutter bringer vi os dog foran, da vi efter gennembrud i venstresiden ved Niclas Elfving får bolden spillet i feltet; Faris Bidejic får bolden skrå tilbage i feltet, og han tager et træk til venstre side og banker bolden hårdt ind i det korte hjørne.
Vi har held og dygtighed til at afvise Hadsunds standardsituationer, mens vi ikke selv for alvor kommer til afgørende målchancer efter vores hjørnespark og lange indkast. Der er et par muligheder i begge ender i den resterende del af 1. halvleg. En forholdsvis lige halvleg met et mindre overtag til hjemmeholdet.

2. halvleg bliver en begivenhedsrig affære, hvor Hobro IK skaber den ene chance efter den anden. Vi kan vel tælle til 6 store målchancer og herudover flere lige ved og næste aktioner. Vi får scoret efter 49 minutter, da Sean C. Andersen spiller Mathies Skjellerup fri foran mål, og Mathies scorer stensikkert med et godt placeret indersidespark få meter fra mål.

3-0 målet bliver en realitet, da Niclas Elfving sparker fra ca. 25 meter. Bolden slår i luften og er placeret helt ude i sidenette, et rigtigt flot mål.

Angrebene bølger frem mod HB målet, men store chancer bliver misbrugt i de sidste 20 minutter. Det skal dog ikke tage glæden af en sikker sejr, hvor vi finder balancen mellem at få mange folk med i offensiven uden at det går ud over den defensive organisation. 

Thomas Vraa blev “Man Of The Match” for Hobro IK, men også Mads Dreyer og Faris Bijedic gjorde sig positivt bemærket med flotte indsatser.

Med sejren bibeholder vi den øjeblikkelige 3. plads, hvor vi er 1 point efter Helsted og 4 pojnt efter topholdet Aalborg Chang. Næste kamp er også på hjemmebane lørdag d. 7. oktober. Serie 1 spiller kl. 13.00 mod Nibe, mens serie 5 spiller en vigtig kamp i toppen af serie 5 umiddelbart efter, kl. 15.00.

Hobro IK - Hadsund 3-0(1-0)
  • 15. min. 1-0 Faris Bidejic
  • 49. min. 2-0 Mathies Skjellerup
  • 54. min. 3-0 Niclas Elfving
Startopstilling
Vernes Karat
Mads Dreyer - Thomas Vraa - Stefan Kahr - Morten Stadsgaard
Sean C. Andersen - Mathias Dreyer - Mikkel Bundgaard - Niclas Elfving
Mathies Skjellerup
Faris Bidejic

Bænken: Emil M. Christensen, Sylejman Hetemi og Peter Thomsen.
Tilbage til oversigten