Hobro IK’s JS mandskab i kontrol mod Støvring

Det blev lørdag eftermiddag til endnu en sejr til Hobro IK’s JS herrer. Det er efterhånden blevet til en god vane med hele 7 sejre, 3 uafgjorte og 0 nederlag i dette efterår. Dette endda som oprykker fra forårets serie 1.
Ydermere har holdet holdt clean sheet i hele 7 ud af 10 kampe, en målscore på 20-5...

Holdet præsterede en kontrolleret og klog kamp på udebane mod Støvring IF lørdag eftermiddag. SIF ligger lidt overraskende i den tunge ende af tabellen, og de havde proklameret, at der skulle en sejr på kontoen mod Hobro IK. Det var de dog aldrig i nærheden af. Det var ikke et chance orgie denne lørdag, men der var vel en halv chance til SIF over 93 minutter, mens HIK vel havde 5-6 af slagsen.

Vi bringer os i front efter en halv times tid, da Mohammad Darvishani serverer et flot oplæg til Mathias Damborg, der bringer os i front med 1-0. Damborg har fundet vej til netmaskerne 6 gange i dette efterår, og han var stærkt spillende lørdag i Støvring, hvor han blev kåret til HIK’s bedste spiller.

Han scorede også til slutresultatet 2-0 inden pausen og sikke et mål; oplægget var fantastisk flot. Vi kombinerer centralt igennem banen med fine flade pasninger, herefter spilles bolden igennem vores højre side, hvor Mathias Trangbæk med en blændende bold finder Mathias Damborg i feltet, og han header bolden i mål. Et af de bedste, hvis ikke DET bedste mål, vi har scoret i lang tid. Det gav en ekstra glæde, at vi netop på denne måde fik scoret målet, for vi har haft fokus på forskellige opspil i den seneste tid.

Kampen blev kontrolleret hjem, der var en kort Støvring dominans på 10 min. uden målchancer, ellers var det Hobro IK, der klogt spillede sejren i hus. Sejren sikrede os en placering i top 4. Det var vores drømmescenarie i sommerferien, hvor vi lavede målsætning. Nu har vi sat os et nyt mål. Vi vil vinde denne JS række, hvor vi med 4 runder tilbage har spillet os i en flot førerposition. 
Vi har haft en fantastisk tendens til at tippe mange lige kampe over til vores fordel i dette efterår, men vi skal fokusere på de sidste 4 svære kampe. Vi har ikke tabt en turneringskamp i hele 2018, og vi er nu på hele 25 turneringskampe, hvor vi ikke er gået fra banen som tabere. 

Men på lørdag venter endnu en svær kamp mod et Gug hold, der er dygtige og som kæmper for at sikre sig top 4 status.

Jyllandsserietræner Peter Thomsen

Tilbage til oversigten