Hobro IK’s ungdomshold gør sig også positivt bemærket

Superligaens fornuftige start omtales ganske fortjent næsten dagligt i diverse nationale og sågar internationale medier. Det er dog også værd at bide mærke i, at flere af Hobro IK’s ungdomshold har leveret fin udvikling og flotte resultater i efteråret.

Vores store u13 afdeling har gjort det ganske flot. Mesterrække holdet vandt deres række med 5 sejre og et enkelt nederlag. Modstanderne var Randers Freja, Vorup og Hornbæk i to indbyrdes opgør. A og B holdene fik begge en flot 2. plads og begge 1’ere i disse puljer var helt suveræne, så rigtig godt gået. M holdet skal deltage i Vejle Elite Cup og OB’s stævne, Øens Hold Cup i den næste måneds tid. Holdene trænes af Jens Skjellerup, Lars Kristensen og Flemming Jensen.

Vores u15 hold i Mesterrække  1 var på forhånd spået en svær halvsæson, men holdet formåede at rejse sig ovenpå nogle nederlag og gav de fleste hold i rækken god modstand. Især den sidste kamp mod Vorup var bemærkelsesværdig, da netop Vorup spillede med om oprykning og Hobro spillede for at undgå nedrykning. HIK holdet vandt dog den vigtige kamp og på denne måde fik de sikret sig en 4. plads i rækken, hvilket giver rettigheden til at fortsætte i M1 til foråret. Holdet trænes af Rene Flou og Morten Bach.

U16 holdet, der til dagligt trænes af Brian Jensen fik en meget svære start på efteråret med nederlag og uafgjort, men herefter tog holdet skeen i den anden hånd og formåede at vinde mange kampe og sågar med en rigtig god målscore. Det gav holdet en 1. plads i M2 rækken, og herigennem en oprykning til U16-M1 til foråret.

Sidst men absolut ikke mindst, så har vores u19 Drenge Vest hold fortsat den gode stime fra foråret, og holdet er i skrivende stund stadig ubesejret i hele 2014 og stimen på 30 kampe uden nederlag er en stor præstation. Uden at lægge et unødigt pres på træneren og spillerne, så skal meget gå galt, hvis ikke holdet igen kan kalde sig det bedste i U19 Drenge Vest.  

Især ovenstående holds præstationer har været flotte, og jeg er sikker på, at disse trænere og spillere gør deres for at fortsætte den positive udvikling her over vinteren og især i det nye år.

Herudover havde u14 holdet mange op og nedture i efteråret og de landede midt i rækken på en 3. plads. Vi håber og tror på, at holdet fortsat vil udvikle sig og til foråret kan spille med i den absolutte top af A rækken.

U17 holdet kæmper pt. bravt for overlevelse i U17 Drenge Vest rækken og i den forgangne weekend vandt holdet en vigtig kamp mod Nykøbing Mors. Herved har holdet stadig chance for at bibeholde deres placering i denne række, selvom det er en hård kamp.

Godt gået trænere, ledere og spillere..

Med sportslig hilsen

Peter Thomsen, Talentkoordinator Hobro IK 
 

Tilbage til oversigten