Hobro IK fik ingen point i Lyngby

Der var chancer til at få point i et underholdende opgør på udebane mod Lyngby Boldklub, men Hobro-mandskabet kom for sent i gang og endte med at tabe 1-2.

Der var en del ændringer blandt de startende elleve, da Hobro IK gæstede Lyngby Boldklub fredag aften. Hverken Edgar Babayan, Pål Kirkevold eller Mathias Haarup var til rådighed for cheftræner Peter Sørensen, der i stedet gav chancen til Oliver Thychosen, Imed Louati og Nicholas Gotfredsen.
 
Hobro IK startede bedst i opgøret, som ikke bød på mange chancer fra kampens start. Kampens første afslutning kom efter 10 minutter, hvor Christian Cappis krøllede et frispark forbi mål.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
Kort efter blev Peter Sørensens tropper tilkendt kampens første hjørnespark. Først boksede Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen væk, men kort efter blev et nyt indlæg sendt ind i feltet. Bolden havnede i bagerste område af feltet, hvor Julian Kristoffersen kastede sig frem for at nå bolden, men den store angriber fik ikke træf på kuglen.
 
Herefter kom Lyngby Boldklub bedre med i opgøret og havde i flere omgange optræk til chancer, uden at det for alvor blev farligt.
 
Det blev det dog efter 28 minutter, da Gustav Marcussen modtog bolden få meter uden for feltet. Lyngby-angriberen tog et træk og afsluttede fladt ved den ene stolpe, hvor Jesper Rask ikke kunne nå ned, og så var hjemmeholdet foran 1-0.
 
Efter føringsmålet trak de Kongeblå sig en smule længere tilbage og stod kompakt i defensiven, mens de samtidig lurede på omstillinger. Den kompakte defensiv havde de gulklædte fra Mariagerfjord svært ved at spille sig igennem, og derfor kunne hjemmeholdet gå til pause foran med 1-0.(Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
 
Afgørende kvalitet manglede
Det var et mere aggressivt og tempofyldt Hobro-mandskab, som kom ud til anden halvleg. Det var dog først efter 12 minutter efter pausen, at det udmøntede sig i et godt forsøg.

Oliver Thychosen spillede bolden fladt ind til Imed Louati, der bragede bolden mod mål fra en spids vinkel. Desværre for angriberen og Hobro-mandskabet prellede bolden af på den fjerneste stolpe og endte til sidst ude til indkast.
 
Kort efter fik hjemmeholdet en stor chance for at fordoble føringen, da Gustav Marcussen blev sendt afsted i en løbeduel mod Jesper Bøge. Lyngby-spilleren fik spillet bolden ind foran mål, hvor Emil Nielsen var helt fri, men angriberen misbrugte den store mulighed, da han sendte bolden et stykke forbi mål.
 
Med tyve minutter tilbage af kampen opstod en fin mulighed til Oliver Thychosen, som havde taget et fint løb ind i feltet. Det så Emmanuel Sabbi, som lagde bolden frem i feltet, hvor Oliver Thychosen løb ind og flugtede til bolden, men den blev dirigeret forbi mål.
 
En lignende situation opstod få minutter senere, hvor Emmanuel Sabbi lagde bolden ind til Julian Kristoffersen. Nordmanden fik sat foden på læderet, men heller ikke han formåede at dirigere bolden indenfor målrammen.


(Foto: Dannie Rosenkrantz)

 
Ti minutter før slutfløjt blev udsigten til point endnu dårligere for Peter Sørensens mandskab, da hjemmeholdet øgede til 2-0. Gustav Marcussen trykkede af fra distancen, og Jesper Rask måtte ud i fuld længde for at få den ene hånd på bolden. Returbolden var Patrick da Silva først over, og selvom Jesper Rask havde hånden på afslutningen, så kunne han ikke forhindre en scoring.
 
Hobro-spillerne gav ikke op af den grund, og i 89. minut steg Imed Louati til vejrs og pandede bolden ind bag Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet. Det var den tunesiske angribers første mål i Hobro-trøjen.
 
Målet kom dog for sent, og mere blev det ikke til for Hobro-mandskabet, der aldrig for alvor fik spillet til at flyde, men som alligevel vil være ærgerlige over, at det ikke lykkedes at få point med hjem til Mariagerfjord.
 
Holdet skal i aktion igen næste lørdag, hvor der er nordjysk lokalopgør på DS Arena, hvor AaB kommer på besøg.
 
 
Kampfakta:
Lyngby Boldklub 2-1 Hobro IK (1-0)
 
Mål:
Lyngby Boldklub 1-0 Hobro IK, Gustav Marcussen (28. min.)
Lyngby Boldklub 2-0 Hobro IK, Patrick da Silva (80. min.)
Lyngby Boldklub 2-1 Hobro IK, Imed Louati (89. min.)
 
Hobro-opstilling:
Jesper Rask
Jesper Bøge – Anel Ahmedhodzic – Rasmus Minor – Nicholas Gotfredsen
Emmanuel Sabbi – Mikkel M.P. – Christian Cappis – Oliver Thychosen
Julian Kristoffersen – Imed Louati

Udskiftninger:
Ud: Nicholas Gotfredsen – Ind: Frans Putros (69. min.)
Ud: Oliver Thychosen – Ind: Yosef Samuel (82. min.)
Ud: Imed Louati – Ind: Don Deedson Louicius (90. min.)
 
Ubenyttede spillere:
Adrian Kappenberger, Kerim Memija, Brandon Onkony, Hamse Hussein.
 
Advarsler:
Jesper Christjansen, Lyngby Boldklub (8. min.)
Christian Cappis, Hobro IK (61. min.)
Emmanuel Sabbi, Hobro IK (67. min.)
Frans Putros, Hobro IK (70. min.)
Kasper Enghardt, Lyngby Boldklub (87. min.)
 
Tilskuertal:
3.093
 
Dommer:
Jakob Sundberg

Tilbage til oversigten