Hobro IK forlænger med Antipas og Tjørnelund

I dag blev Hobro IK’s nye hjemmebanedragt til den kommende sæson præsenteret ved et arrangement på DS Arena. Det blev samtidig offentliggjort, at Hobro IK er blevet enige med Quincy Antipas og Jacob Tjørnelund om at fortsætte samarbejdet.
 
33-årige Quincy Antipas og 25-årige Jacob Tjørnelund fortsætter i Hobro IK i den kommende sæson. Aftalen med Quincy Antipas er forlænget med et enkelt år, mens Jacob Tjørnelund har skrevet under på en ny toårig aftale.
 
Quincy Antipas skiftede til Hobro IK fra Brøndby IF i sommeren 2014. I sin første sæson i klubben var han en af de bærende kræfter på holdet og havde stor andel i Hobro IK’s syvendeplads i Superligaen i 2014/2015-sæsonen. De sidste to år har angriberen dog været hårdt ramt af skader, men det skulle nu være et overstået kapitel.
 
”Quincy ser endelig ud til at være kommet sig helt over sine skader, og i forårets sidste kamp startede han også inde for første gang i over et år. Vi er rigtig glade for, at Quincy vil blive, og nu håber vi, at vi kan få ham tilbage på det niveau, som vi så i hans første sæson i klubben,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
”Det var det rigtige valg for mig at fortsætte i Hobro IK. Jeg kender klubben og spillerne, og vi er tilbage i Superligaen. Jeg ser frem til at spille på det højeste niveau med Hobro IK igen, og jeg vil gøre alt for, at man får mig at se fra min bedste side i den kommende sæson,” siger Quincy Antipas om forlængelsen.
 
To år mere til Tjørnelund
Tidligere på måneden meldte Hobro IK ud, at Jacob Tjørnelund forlod klubben ved kontraktudløb. Nu lykkedes det alligevel at blive enig med venstrebacken om en ny toårig aftale. Det glæder sportschef Jens Hammer Sørensen sig over.
 
”Vi kender Jacobs topniveau, som er rigtig højt. Han kan virkelig gøre en forskel for os, når han er fit. Så vi er glade for, at vi alligevel kunne få enderne til at mødes og blive enige om en ny aftale,” udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.
 
25-årige Jacob Tjørnelund kom til Hobro IK fra SønderjyskE i januar 2014. Han har siden ankomsten spillet 68 kampe og scoret to mål. Den statistik får han nu mulighed for at udbygge de næste to år.
 
”Jeg er glad for, at jeg fortsat skal være en del af klubben, og jeg glæder mig til at spille Superliga-fodbold igen. Det tegner sig til at blive et rigtig spændende år for klubben, og det vil jeg gerne være en del af. Vores hold ser spændende ud, og klubben har rykket sig i den rigtig retning,” siger Jacob Tjørnelund.
 
 

Quincy Antipas og Jacob Tjørnelund iført den nye hjemmebanedragt. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Ny hjemmebanedragt præsenteret på DS Arena
I eftermiddags blev der afholdt trøje- og spillerpræsentation på DS Arena, hvor den nye hjemmebanedragt til den kommende sæson i Alka Superligaen blev præsenteret. Det var også ved den lejlighed, at forlængelserne med Quincy Antipas og Jacob Tjørnelund blev offentliggjort.
 
Den nye hjemmebanetrøje fra PUMA er uden de horisontale striber, som ellers har prydet hjemmebanetrøjen i de sidste to år. Den nye trøje er i stedet helt gul, men med navy blå ærmer. Dertil spilles i navy blå shorts og strømper.
 
”Vi er gået væk fra den stribede trøje og har forsøgt at ramme en mere traditionel Hobro-trøje, men med vores moderne gule og navy blå farver, som har kendetegnet den professionelle del af klubben i de seneste år. Vi er tilfredse med resultatet, og vi glæder os til at spille i den i Alka Superligaen,” siger salgschef Rasmus Ingeman.
 
Den nye hjemmebanedragt, som er prissat til 499 kr. i voksenstørrelser og 449 kr. i børnestørrelser, sættes til salg i klubbens webshop i næste uge.


PRESSEMEDDELELSE 30-06-2017

Tilbage til oversigten