Hobro IK forlænger med Gotfredsen

Aftalen med Nicholas Gotfredsen er netop blevet forlænget, så den alsidige defensivspiller også er at finde i Hobro IK i den kommende sæson i Alka Superligaen.
 
Tidligere på dagen blev det officielt, at anfører Mads Justesen har forlænget aftalen med Hobro IK med et enkelt år. Nu har Nicholas Gotfredsen gjort det samme, da han har sat sin signatur på en ny kontrakt, som binder ham til klubben frem til næste sommer.
 
”Vi er glade for at forlænge med Nicholas, som jo er en dygtig spiller, der besidder Hobro-DNA. Han fighter og slås om enhver bold, og har et vinderinstinkt af en anden verden. Han vil vinde hver gang både til træning og i kamp, og den vindermentalitet smitter også af på holdkammeraterne,” udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.
 

Krigeren Nicholas Gotfredsen fortsætter i Hobro IK i den kommende sæson. (Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)


28-årige Nicholas Gotfredsen kom til Hobro IK sidste sommer og fik hurtigt kæmpet sig ind i startopstillingen. I november måtte han dog en tur under kniven, da skader i begge hofter krævede operationer. Den alsidige defensivspiller blev først for alvor kampklar igen midt i forårssæsonen, og derfor blev det mest til en række indhop i foråret. En enkelt startplads blev det dog til i den sidste afgørende kamp mod Vendsyssel FF, hvor han leverede en imponerende indsats, der efterfølgende fik ham kåret til kampens spiller.  
 
Hofteskaderne har Nicholas Gotfredsen overvundet, og han er derfor klar til at tage endnu en tørn i Hobro-trøjen.
 
”Hofteskaderne er et overstået kapitel, så jeg ser frem til at give den gas i den kommende sæson. Jeg er rigtig glad og stolt over, at Hobro IK også kan bruge mine kompetencer i Superligaen. Mit første år i klubben var rigtig godt, både med masser af spilletid, mål og selvfølgelig oprykningen, som var det altoverskyggende mål. Så jeg ser frem til at tage endnu et år i klubben,” siger Nicholas Gotfredsen.
 
”Jeg er vild med, at klubben i sidste sæson meldte så klart ud, at man ville rykke op i Superligaen, og så faktisk gjorde det. Det viser, at Hobro IK er en klub med mod og ambitioner, og det passer godt sammen med mine værdier,” tilføjer Nicholas Gotfredsen.

Selvom Nicholas Gotfredsen har sine forcer i den defensive del af spiller, så har han også vist sig at være ganske målfarlig, når han har sneget sig med op omkring modstandernes målfelt. I 19 kampe for Hobro IK har han bidraget med fire mål.


(PRESSEMEDDELELSE 14-06-17)

Tilbage til oversigten