Hobro IK forlænger med Simon Jakobsen.

PRESSEMEDDELELSE
06-08-2020

(Foto: Dannie Rosenkrantz)
Hobro IK har netop forlænget samarbejdet med Simon Jakobsen, så hans kontrakt nu løber til sommeren 2022.

Forsvarsklippen Simon Jakobsen har netop forlænget sin kontrakt i Hobro IK. Simon Jakobsen, der kom til klubben i januar-transfervinduet 2020, har spillet 13 kampe med et mål til følge. Simon har været en fast del af førsteholdet siden hans ankomst og kan nu se frem til to år mere i den gule trøje.

Sportschef Jens Hammer Søren fortæller følgende om forlængelsen med Simon Jakobsen:

- Simon har på hans korte tid i klubben efterladt et godt aftryk, både i hans engagement i lokalområdet, men også på grønsværen. Simon har mødt op hver dag med gåpåmod og professionalisme og har været en gevinst i omklædningsrummet. Derfor er vi glade og stolte over at kunne forlænge aftalen med Simon.

Simon Jakobsen, der indtil nu, har spillet en halvsæson i Hobro IK, vidste hurtigt at han gerne ville forlænge tilværelsen på Amerikavej.

- Da jeg kom til i vinterens transfervindue på en halvårlig kontrakt, fik både jeg og klubben mulighed for at se hinanden an. Det var fantastisk for mig at komme til Hobro IK og det var dejligt nemt fra dag et. Jeg blev taget godt imod af alle i og omkring klubben, så jeg følte ret hurtigt at dette var et godt match. Derfor er jeg enormt glad for at have fået forlænget min kontrakt med to år, så jeg nu har mulighed for at arbejde mig endnu mere ind i klubben. Det er helt vildt fedt, siger Simon Jakobsen.

Forsvarsspilleren fik hurtigt følelser for klubben og byen og har oplevet et fantastisk sammenhold både indenfor- og udenfor kridtstregerne.

- Fra dag et mærkede jeg en helt speciel opbakning og stolthed omkring klubben fra lokalsamfundet, som jeg er glad for fortsat at være en del af. Jeg interesserer mig for at skabe værdi, sammenhæng og sammenhold mellem klub og by og det har været fedt at møde alle de mennesker med passion for Hobro IK. Fra de frivillige, til fans og partnere, hvis hjerte alle banker for Hobro IK. Derfor glæder jeg mig også til at få to år til at bygge videre på dette og lære folk endnu bedre at kende, slutter Simon Jakobsen.

Tilbage til oversigten