Hobro IK henter målmandstalent i Randers FC

Hobro IK supplerer Superliga-truppen med det 20-årige målmandstalent Alexander Nybo, der kommer fra Randers FC.
 
Blot fire træningspas og en god halv times spilletid i en testkamp i fredags var nok for det unge målmandstalent Alexander Nybo til at sikre sig en toårig kontrakt i Hobro IK.
 
Den 20-årige Alexander Nybo kommer til Hobro IK fra Randers FC, hvortil han blev hentet fra det tidligere Sønderhald IF på en ungdomskontrakt i en alder af 15 år. Her var han frem til seniortiden førstemålmand på ungdomsholdene i Randers FC op igennem landets bedste rækker. I sæsonen 2014/15 var det som en del af målmandsteamet i talenttruppen med spilletid i Danmarksserien.
 
”Alexander Nybo er en ung og dygtig målmand, der har vist sig frem i prøvetræninger hos os. Vi er blevet overbevist om, at han har de færdigheder, der skal til for at blive målmand på et højt niveau,” siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro IK.
 
Hos Hobro IK vil Alexander Nybo indgå i Superliga-truppen sammen med sin tidligere klubkammerat Gökcan Kaya, der for få uger siden satte sin underskrift på en etårig kontrakt med Hobro. De to unge spillere udgør halvdelen af den lille Randers-kvartet på fire ungdomstalenter, der i januar var med førsteholdstruppen på træningslejr i Spanien.

Alexander Nybo i aktion i første træningspas hos Hobro IK (Foto: Dannie Rosenkrantz)
 
”Miljøet og klubben tiltaler mig meget, og jeg kender i forvejen en del af spillerne og trænerteamet. Jeg ser mit skifte til Hobro IK som en mulighed for at komme ind i en førsteholdstrup og komme til at spille fast på et højere niveau end hidtil,” siger Alexander Nybo, der indtil videre har optrådt i DBU-landsholdstrøjen i alt 12 gange fra U16 til og med U19-landsholdene.
 
Trods kontrakten med Alexander Nybo er Hobro IK stadig på jagt efter endnu en målmand, da det ikke er lykkedes at forlænge kontrakten med den 29-årige målmand Martin Pedersen, der har et civilt job som politibetjent ved siden af fodbolden. De nye træningstider i Hobro IK er ikke forenelige med det civile job.
 
”Vi er rigtig kede af at måtte give slip på Martin Pedersen, der i flere omgange i klubben har vist sin dygtighed i målet. Vi leder efter endnu en keeper, der kan komplementere vort målmandsteam,” understreger sportschefen.

PRESSEMEDDELELSE - 06.07.2015


Tilbage til oversigten