Hobro IK henter målmandstræner i AGF

Hobro IK har været på jagt efter en ny målmandstræner, og det har man nu fundet. Klubbens nye målmandstræner bliver 37-årige Kresten Vedstesen, der er blevet hentet i AGF.
 
Trænerteamet i Hobro IK er blevet styrket med en ny målmandstræner i form af Kresten Vedstesen. Den 37-årige målmandstræner er hentet i AGF’s talentsektor, hvor han samlet har været gennem otte og et halvt år fordelt over to perioder, ligesom han også har været tilknyttet FC Midtjylland i tre og et halvt år. Kresten Vedstesen er desuden tilknyttet DBU som instruktør på målmandstræneruddannelsen.
 
Kresten Vedstesen er ansat i Hobro IK på en aftale gældende til sommeren 2020 og skal primært arbejde med klubbens Superliga-målmænd. Han skal dog også stå for målmandstræningen i talentafdelingen samt i det nye DBU topcenter, som er blevet tildelt Hobro IK.
 
- Jeg har i 12 år arbejdet med talentudvikling, som er fantastisk, men muligheden for at stå med ansvaret for træningen af Hobro IK’s Superliga-målmænd var så spændende, at jeg ikke kunne sige nej. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og det er et spændende projekt, man har gang i her i Hobro. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om beslutningen om at komme hertil, fortæller Hobro IK’s nye målmandstræner, Kresten Vedstesen.
 

Sportschef Jens Hammer Sørensen (t.v.) og Hobro IK’s nye målmandstræner, Kresten Vedstesen. (Foto: Dannie Rosenkrantz)


Hobro IK’s sportschef Jens Hammer Sørensen er glad for tilgangen af den nye målmandstræner, og ser frem til at få samlet alt målmandstræning i klubben under en person.
 
- Med tilknytningen af Kresten får vi samlet alt målmandstræning i klubben under en person, hvilket jeg er utrolig glad for. Kresten er en ung, men fagligt meget dygtig målmandstræner, som vi gerne vil give chancen her i Hobro IK. Jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at passe rigtig godt ind, da han er en ydmyg person, der gerne vil arbejde hårdt, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.


(PRESSEMEDDELELSE 11-01-2017)
 

Tilbage til oversigten