Hobro IK henter norsk angriber

Den 21-årige norske angriber Julian Kristoffersen er blevet købt fri i svenske Djurgården IF, og nu skal han i stedet tørne ud for Hobro IK.
 
Hobro IK har i dag hentet en ny angriber. Det drejer sig om norske Julian Kristoffersen, der er blevet købt fri i svenske Djurgården IF. I Hobro IK er angriberen, der måler 195 centimer, blevet udstyret med en treårig kontrakt.
 
Det er ikke første gang, at Julian Kristoffersen skal tørne ud for en dansk klub. Han har således været en del af ungdomsafdelingen i FC København, hvor han kom til fra norske FK Ørn Horten i 2013, og i 2016 blev han rykket permanent op i københavnernes førsteholdstrup. I 2017 skiftede den 21-årige angriber til svenske Djurgården IF, hvor han har spillet indtil nu, og nu går turen så til Mariagerfjord og Hobro IK.
 
Sportschef Jens Hammer Sørensen ser et stort potentiale i den fysisk stærke angriber og glæder sig derfor over indkøbet.
 
- Julian er en stor og stærk angriber, der er rigtig dygtig inde i boksen. Han har et kæmpe potentiale, og det er også derfor, han har været i store klubber som FC København og Djurgården IF. I de klubber har han ikke helt indfriet sit potentiale, men det tror vi på, han kan her i Hobro IK, og derfor har vi hentet ham til klubben, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.
 

Hobro IK har købt Julian Kristoffersen i Djurgården IF. (Foto: Djurgården IF / Jonas Riedel)


Julian Kristoffersen har to Superligakampe på CV’et for FC København, og den anden optræden i landets bedste række var faktisk på DS Arena mod Hobro IK. Den 22. maj 2016 blev den norske angriber således skiftet ind, da Hobro IK besejrede FC København med 4-2, og nu ser den store angriber frem til at have hjemmebane på DS Arena.
 
- Jeg glæder mig meget til at spille i Hobro. Jeg har hørt meget positivt om klubben, og jeg fik et godt indtryk af klubben og af personerne i klubben, da jeg var på besøg. Nu ser jeg frem til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og trænere, fortæller Julian Kristoffersen om klubskiftet.
 
Mandag den 18. juni indleder Hobro IK træningen frem mod den kommende Superliga-sæson.


(PRESSEMEDDELELSE 11-06-18)

Tilbage til oversigten