Hobro IK henter Simon Jakobsen

Forsvarsspilleren Simon Jakobsen skifter med øjeblikkelig virkning fra Silkeborg IF til Hobro IK på en aftale gældende resten af indeværende sæson.
 Hobro IK har sikret sig forstærkning til forsvaret i form af 29-årige Simon Jakobsen, der kommer til klubben fra Silkeborg IF. Stopperen har i dag sat sin signatur på en aftale gældende frem til sommer.
 
Simon Jakobsen har spillet hele sin seniorkarriere hos Silkeborg IF, for hvem han er noteret for 223 førsteholdskampe. Heraf er 146 af kampene spillet i den bedste danske række, 3F Superligaen.
 
Sportschef Jens Hammer Sørensen udtaler:
 
- Efter vi har sagt farvel til Anel og Frans, har vi ledt efter en ny stopper, som kan forstærke vores trup, og det har vi nu fundet i Simon. Han er en dygtig forsvarsspiller, der sætter en ære i at forsvare eget mål, og derudover har han masser af erfaring, som han kan bidrage med, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.
 

Simon Jakobsen ser frem til de nye udfordringer hos Hobro IK:
 
- Jeg er rigtig glad for at skifte til Hobro IK, og jeg er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige valg for mig. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, hvor der er nogle værdier, som passer rigtig godt til mig. Derudover kender jeg jo Peter Sørensen rigtig godt, og vi har et rigtig godt forhold til hinanden både menneskeligt og sportsligt.
 
- Jeg ser frem til at hjælpe Hobro IK med at sikre overlevelse i 3F Superligaen. Det er vores fælles mål, og jeg føler, at jeg kan bidrage med nogle ting, der kan bruges i overlevelseskampen, siger Simon Jakobsen.
 
Simon Jakobsen kan allerede opleves i aktion senere i dag, da han indlemmes i truppen til Hobro IK’s testkamp mod AC Horsens, som spilles på Amerikavej i dag kl. 13.00.PRESSEMEDDELELSE 27-01-2020

Tilbage til oversigten