Hobro IK lejer midtbanespiller i Manchester City

20-årige Collins Tanor skifter til Hobro IK fra Manchester City på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen. Den ghanesiske midtbanespiller har blandt andet en fortid i FC Nordsjælland.
 
Hobro IK har sikret sig forstærkning til den centrale midtbane. Klubben har således hentet ghanesiske Collins Tanor fra Manchester City på en etårig lejeaftale.
 
Den 20-årige midtbanespiller har trænet med i Hobro IK i løbet af sommeren, og her har han overbevist sportschef Jens Hammer Sørensen om sine kvaliteter.
 
- Collins fik tidligere på sommeren mulighed for at vise sig frem her i klubben, og det gjorde han godt. Han er en alsidig midtbanespiller, der både kan indtage en defensiv og en offensiv rolle, så han er en rigtig spændende tilføjelse til vores spillertrup, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

 

(Foto: Hobro IK)


20-årige Collins Tanor blev som 10-årig tilknyttet Right to Dream-akademiet i Ghana. Som 18-årig blev han hentet til Manchester City, hvorfra han i januar 2016 blev lejet ud til FC Nordsjælland. Her var han at finde i to år, inden han i januar 2018 blev lejet ud til den belgiske klub KFCO Beerschot Wilrijk.
 
Nu går turen til Hobro for den unge midtbanespiller, og det ophold ser han frem til.
 
- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Hobro IK, hvor jeg er blevet taget rigtig godt imod, så jeg ser frem til at spille for klubben. Det altoverskyggende mål er selvfølgelig at klubben skal forblive i Superligaen, og jeg vil gøre alt for at hjælpe med at indfri det mål, siger Collins Tanor.
 
Der skal først arbejds- og opholdstilladelse på plads, inden Collins Tanor kan tørne ud i Hobro-trøjen.


(PRESSEMEDDELELSE 31-08-18)

Tilbage til oversigten