Hobro IK med i ny eSuperliga

Superligaen og Dreamhack er gået sammen om at lave Danmarks første eSuperliga, hvor Superliga-klubberne dyster med deres eget professionelle FIFA-hold. Hobro IK er med i turneringen, men mangler at få de sidste detaljer på plads, før klubben kan offentliggøre det FIFA-hold, der skal repræsentere klubben fra Mariagerfjord.
 
Fra 5. november og 7 uger frem kæmpes der for første gang nogensinde om sejren i Danmarks nye eSuperliga, hvor der dystes i EA SPORTS FIFA 19, og klubberne vil være de samme, som man kender fra Superligaen. Præmiepuljen, som fordeles mellem de otte klubber, der klarer sig bedst, er på hele 365.000 kr., hvilket gør det til den turnering i Danmark, der har den største præmiepulje nogensinde i en dansk FIFA-turnering.
 
Den nye eSuperliga får hjemmebane på streamingplatformen Dplay, mens nogle af turneringens største kampe også vises i tv på Canal 9. I det livetransmitterede program, der sendes to gange om ugen, vil seerne kunne følge de nervepirrende opgør mod sejren i eSuperligaen
 Hobro IK hilser den nye eSuperliga velkommen.
 
- Det er et enormt spændende projekt som Superligaen, Discovery Networks Danmark og Dreamhack har fået stablet på benene. Vi kan jo se, at interessen for eSport stiger hastigt, og med deltagelsen i den nye eSuperliga får vi endnu en mulighed for at vise Hobro IK’s farver frem og dermed øge kendskabet til både vores klub og Mariagerfjord-området. Så vi hilser tiltaget velkommen og ser meget frem til at prøve kræfter med den nye eSuperliga, fortæller marketingansvarlig i Hobro IK, Mikkel Højbo, som også er ansvarlig for den administrative del af Hobro IK’s FIFA-hold i eSuperligaen.
 
Hvert FIFA-hold kommer til at bestå af minimum to spillere og en træner. Den ene spiller skal være på en professionel kontrakt i den pågældende klub. Både Superligaens og EA’s regler foreskriver desuden, at spillerne skal være fyldt 16 år, inden turneringen starter den 5. november 2018.
 
Hobro IK har endnu ikke sit FIFA-hold på plads, men forventer at kunne præsentere holdet inden længe.
 
- Vi arbejder på højtryk på at få de sidste detaljer på plads i forhold til at kunne offentliggøre et slagkraftigt FIFA-hold, der skal repræsentere Hobro IK i eSuperligaen, siger Mikkel Højbo.
 

Den nye eSuperliga kan følges på Facebook her.

Tilbage til oversigten